1/ Hipstamatic

Voor slechts € 1,79 maak je prachtige fotografie met de applicatie “Hipstamatic”. Kies uit honderden verschillende effecten, wissel van lens en maak de mooiste vakantiekiekjes. Bovendien bestel je jouw favoriete foto direct vanuit de applicatie. Je hoeft er de deur niet eens voor uit, je foto’s worden aan huis geleverd! En laat je vrienden mee genieten van jouw talent via sociale media.

2/ Instagram

Instagram, niet enkel een absolute must voor alle Iphone/Android gebruikers, maar ook de mooiste vakantiekiekjes maak je ongetwijfeld met deze wereldberoemde applicatie. Kies 1 van de 11 verschillende stijlen, neem een adembenemende foto tijdens jouw citytrip, upload en share via Facebook, Twitter of Flickr. Zo simpel kan een app soms zijn. Oh ja, bovendien is deze applicatie volledig gratis te downloaden!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

3/ Photoshop Express

Eenvoudig jouw vakantiefoto’s bewerken doe je met de gratis applicatie Photoshop Express. In een handomdraai maak je van je foto een trendy en hip vakantieplaatje. Rode ogen verwijderen, belichting aanpassen of talrijke effecten toevoegen? Met deze app kan het allemaal volledig gratis!

4/ TiltShift Generator

TiltShift Generator is een applicatie waarmee je indrukwekkende diepte-effecten kan toevoegen aan je vakantiefoto’s. Selecteer hoe groot het blur-gebied moet zijn en de app doet al de rest. En het mooiste aan deze app is de mogelijkheid om een miniatuur-effect toe te voegen. Ideaal dus voor de leukste foto’s tijdens jouw citytrip! Wil je jouw foto’s met je vrienden delen in de hoogste resolutie? Dan kun je ook de betalende versie downloaden voor slechts € 0,79.

5/ Diptic

Heb jij ook honderden leuke foto’s en weet je niet meer waar te beginnen? Dan is de applicatie Diptic zeker iets voor jou! Kies uit meer dan 150 leuke lay-outs, selecteer je foto’s en maak een prachtige collage. Finetunen doe je met een leuke tekst en allerlei effecten. Klaar? Delen maar met je vrienden via Instagram, Facebook, Flickr, Twitter en Tumblr.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be