Tegenwoordig worden er overal hamburgertenten uit de grond gestampt. Een hamburger mag dan wel comfyfood zijn, de chefs doen wel hun uiterste best om creatieve culinaire varianten van dit gerecht voor te schotelen. Ga samen met ons op ontdekkingstocht naar de beste hamburger in deze 5 steden…

Ellis Gourmet Burger – Brugge

Een burger met 100% West-Vlaams Rood Rund rundergehakt voor de vleesliefhebber of een veggie gourmet burger? Een iets gewaagdere burger of toch maar een klassieker? Bij Ellis Gourmet Burger is er voor elk wat wils. Bovendien leer je tijdens jouw bezoek aan het stijlvol ingerichte restaurant nog wat bij over de geschiedenis van de hamburger!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Honest Burgers – Londen

Ooit begonnen met een kraampje op festivals en ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig burgerrestaurant met maar liefst 7 vestigingen in Londen. De kip-, runds- en veggieburgers bij Honest Burgers hebben alvast één ding gemeenschappelijk, ze zijn gemaakt van kwaliteitsproducten. Pluspuntje, ze hebben ook glutenvrije broodjes!

Burger Folie – Leuven

Kwaliteitsvlees, verse frietjes, huisbereide sauzen aangepast aan elke burger… Lekker, lekker, lekker! Bij Burger Folie kan je kiezen tussen verschillende runds burgers, kip burgers, vis burgers, en veggie burgers. En voor de kids heb je de kiddie burgers! Burger Folie, dat is lekker tafelen in een fris interieur!

The Butcher – Amsterdam

The Daddy, The Cow Boy, Silence of the lamb, Codfather,… Alleen al voor de originele benamingen zou je eens langsgaan bij burger bar The Butcher. Van servetten en de menukaart tot het interieur, bij The Butcher hebben ze echt aan alles gedacht. Aanrader voor designliefhebbers!

Bun’s Bazaar – Rijsel

Bun’s Bazaar is hét adres voor een top-hamburger in een gezellige bar. Hopelijk ben je niet te kieskeurig want je hebt er een heel ruime menukeuze.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be