Ben je nog op zoek naar een leuke citytrip met de kinderen? Heb je al eens aan Amsterdam gedacht? Bekijk snel deze tips en laat je verbazen door de veelzijdigheid van Amsterdam …

1. Breng een bezoek aan de Artis Zoo

De oudste dierentuin van Nederland vind je in het bruisende hart van Amsterdam. De combinatie van natuur, cultuur en erfgoed maakt van Artis dé ideale daguitstap met het gezin. Leeuwen en giraffen spotten, verdwalen in de groene natuur of cultuur opsnuiven? De Artis Zoo is een leuke attractie voor jong en oud! Ontdek hier The Big 5.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

2. Uitzonderlijke poppenhuizen in het Rijksmuseum

Wie dacht dat het Rijksmuseum in Amsterdam een saaie bedoening is voor kinderen heeft het helemaal mis! Wist je dat je hier maar liefst 3 indrukwekkende poppenhuizen vindt? Tip: neem zeker de tijd om het poppenhuis van Petronella Oortman te bewonderen en ontdek de chique woonhuizen uit de 17de eeuw. Plan hier je bezoek … 

3. Stadstorens beklimmen

Heb je zin in een portie avontuur? Treed in de voetsporen van een echte waaghals en beklim enkele bekende stadstorens zoals o.a. de Zuiderkerk. Na een vermoeiende beklimming geniet je van een adembenemend uitzicht over Amsterdam. Die inspanning was de kleine moeite meer dan waard!

4. Smullen op de pannenkoekenboerderij

Gooi je het liever eens over een andere boeg? En heb je stiekem toch wel een beetje honger gekregen? Aarzel dan niet en neem een oeroude ‘Museumtram’ richting de pannenkoekenboerderij. Hier vind je de lekkerste pannenkoeken van Amsterdam. Smullen maar in het Amsterdamse bos!

5. Dolle pret in het Amstelpark

Waar sluit je beter een city trip naar Amsterdam af dan in het beroemde Amstelpark! Nood aan rust en ontspanning na een drukke dag? Jouw kids amuseren zich te pletter in het park terwijl jij geniet van de natuur. Van midgetgolf tot een kinderboerderij, hier is echt van alles te beleven. Bovendien is de toegang volledig gratis! Beleef een leuke dag met het hele gezin … 

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be