Prachtig versierde kerstbomen, vrolijke mensen, feeërieke feestverlichting waar je ook kijkt en warme glühwein op de kerstmarkt. Kerstshoppen en een citytrip, de perfecte combinatie! Lees hier welke steden wij warm aanbevelen…

Londen

X-Mas shopping in Londen, een unieke ervaring! Luxueuze cadeautjes vind je in het wereldberoemde Harrods, maar als je aan de drukte wil ontsnappen ga je beter naar de kleinere shops. Tip: bewonder zeker ook eens de gezellige wijk Notting Hill en de indrukwekkend versierde etalages in Oxford Street.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Parijs

Kerst in de lichtstad, echt sprookjesachtig. De lichtjes aan de Eiffeltoren, mooie etalages, gigantische kerstbomen en prachtig verlichte straten… Alles straalt kerst uit. Shoppingtips zijn onder andere de Champs-Elysées, Galeries LaFayette en de verschillende kerstmarkten in de stad.

Barcelona

Tijdens de winter is het veel minder druk in Barcelona, ideaal dus om er te gaan kerstshoppen. Verdwaal in de mooi verlichte straten, doe kerstinkopen in de straatmarktjes en vele boetieks en ga schaatsen op de openluchtijsbaan op Passeig de Sant Joan. Tip: koop een ‘caganer’ in een kerststalletje, het brengt je geluk voor het nieuwe jaar!

Berlijn

In Duitsland weten ze wel hoe je kerst moet vieren, op elk plein huist er een unieke kerstmarkt. Ga zeker eens naar de kerstmarkt op Gendarmenmarkt, het warenhuis KaDeWe en de winkelboulevard Kurfürstendamm!

Keulen

Kerstshoppen dichtbij huis? Dat kan je doen tijdens een citytrip Keulen. Volg de kerststallenroute, bewonder de magisch verlichte kerstboom aan de voet van de Dom, bezoek het kerstdorp en ga shoppen in het Belgisches Viertel en de Schildergasse…

Vind hier jouw hotel voor een citytrip in LondenParijsBarcelonaBerlijn en Keulen.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be