Niets leuker dan Valentijn. Wil je scoren bij je geliefde, versier hem of haar dan met een idyllisch citytripje. Zo pik je zelf ook nog een leuke stedentrip mee! Een win-win situatie, toch?

Op mijn bucketlist staan, net zoals op die van elke andere romantische ziel, volgende steden…

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Venetië

De romantiek stroomt net als de liefde rijkelijk door Venetië. Je kan er jouw geliefde verwennen met een gondeltocht, een verrukkelijk diner aan het water of een gezellige wandeling over de Venetiaanse bruggetjes. Venetië is dankzij de pittoreske steegjes en de mooie typische waterwegen dé romantische reisbestemming.

Parijs

Natuurlijk mocht de stad van de liefde niet ontbreken! Breng een bezoekje aan Mur des Je t’Aime, Musée de la Vie romantique en de Fontaine Medicis. Geniet van een avondwandeling met prachtig uitzicht op de Seine en hang een hangslotje aan de beroemde Pont des Arts. Sluit je dag af met een wandeling langs Canal Saint-Martin en bekijk de zonsondergang op de place du Trocadéro waar je de verlichte Eiffeltoren kan bewonderen.

Wenen

Wenen is niet de stad die eerst in je opkomt als je denkt aan Valentijn. Toch is het een romantische aanrader voor geliefden. Wenen is zelfs een van de meest romantische bestemmingen van Europa. Tijdens een ritje in een mooi versierde koets waan je jezelf Sissi en Frans-Jozef. In de vele prachtige paleizen voel je je de koning te rijk en in de indrukwekkende kerken droom je alvast van je huwelijk. In de Oostenrijkse hoofdstad voelt het net alsof je in een sprookje beland bent. Heerlijk toch?

Deze hoteldeals voor VenetiëParijs en Wenen zijn aanraders. Kijk snel en ontdek welke extra’s ze jou en je geliefde aanbieden!

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be