Op zoek naar een leuke citytrip dichtbij huis? Ga dan zeker naar Leuven! De eindejaarssfeer is er hartverwarmend.

De Leuvense kerstmarkt durf ik zonder schroom de mooiste van het land te noemen. De sfeer is gemoedelijk, je warmt je op aan een glas glühwein en je proeft van heerlijke lekkernijen. Heel verrassend is dat de kersthapjes dit jaar bereid zullen worden door topchefs. Ook de kids amuseren zich steeds kostelijk, zwevend op de nostalgische paardenmolen en andere kleurrijke kermisattracties.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Leuven is een ideale stad om te voet te verkennen. Het historische kader bekoort je gegarandeerd. Alle topbezienswaardigheden liggen op wandelafstand en bovendien kan je deelnemen aan heel wat georganiseerde wandelingen. Het is moeilijk kiezen, maar een avondlijke winterwandeling met gids en een degustatietoer  kan je niet weigeren. Pub tasting terwijl je calorieën verbrandt … eerlijk gezegd, ik vind geen excuses om zo’n degustatietoer naar de beste biercafés niét mee te pikken.

Ben je een shop-a-holic of ben je op zoek naar het ideale kerstcadeautje voor moederlief? In Leuven kan je heerlijk shoppen. Zij die op zondag 14 en zondag 21 december in Leuven zijn, zijn de echte geluksvogels, want de meeste winkels zijn dan open. Snuister je graag tussen oud spulletjes en je struin je graag wat rond, dan zal de kerstbrocante je zeker bevallen. Pure nostalgie als het ware.

In deze feestelijke periode mag ook een bezoek aan het stadhuis niet ontbreken, waar muziekliefhebbers opgeluisterd worden door zachte klassieke muziek. Je bevindt je als het ware in hogere sferen waar een uniek kamerconcert voor adembenemende geluiden en kippenvelmomenten zorgt.

Kortom, een citytrip naar Leuven is meer dan de moeite waard. Er valt zo veel te beleven dat het smaakt naar meer. Bovendien kan je na al dat leuks verpozen in een leuk hotel tegen een minzame prijs. Er loopt momenteel een 2+1 hotelactie die je zeker niet wil missen. Vanaf €46,00 per persoon per nacht. Boek nu je citytrip naar Leuven. I luv Leuven, da’s zeker!

Meer Leuven deals vind je hier:
Novotel Leuven Centrum
Park Inn by Radisson Leuven

Bekijk ook:

Citytrip Leuven

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be