Mag het voor jou wat luxueuzer zijn en is design helemaal jouw ding? Maak je dan klaar voor een trendy trip naar Parijs en logeer in één van de prachtige design hotels die de stad rijk is. Lees verder en ontdek Hotel Le Bellechasse, volledig ontworpen door de beroemde kledingontwerper Christian Lacroix, of verblijf in het Seven Hotel en waan je tussen de hippe jetset van Parijs.

One by the Five

Laat je overweldigen door het enorme WOW-effect van het hotel One by the Five. Door zijn uitstekende ligging, op wandelafstand van alle belangrijke bezienswaardigheden zoals de Notre Dame, Rue Mouffetard, … behoort dit hotel tot één van de populairste van Parijs. Beleef luxe, romantiek en een sterke persoonlijkheid tijdens jouw citytrip in Parijs. Neem snel een kijkje op de website en waan je in de wolken.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

 

Design hotel Parijs

 

Seven hotel

Seven hotel is, op zijn zachtst uitgedrukt, een luxueus 4-sterrenhotel dat zich op wandelafstand bevindt van de Rue Mouffetard. De spectaculaire kamers met glasvezelverlichting beschikken over airconditioning, gratis Wi-Fi, een Nespresso-machine en een Ipod-Dock. Of je nu kiest voor “the on/off suite” of voor de “Absolute Levitation Room”, je wordt tot in de puntjes verwend!
Neem een kijkje op hun website en ervaar de ‘glitter & glamour’ van dichtbij.

 

Design hotels Parijs

 

Le Bellechasse

Christian Lacroix vormde dit hotel om tot een écht juweeltje. Dit unieke 4-sterrenhotel bevindt zich in het trendy 7e arrondissement en is voorzien van alle nodige faciliteiten. De kamers zijn stijlvol en op zijn minst kunstzinnig te noemen.

Een professionele service, héérlijk Frans ontbijt en een elegante badkamer zijn de kernwoorden van jouw verblijf in hotel Le Bellechasse!
Zin gekregen in een stedentrip naar Parijs? Meer informatie vind je op de website van Le Bellechasse.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be