Ter Eycken

Ter Eycken

Vlakbij de Grote Markt vind je het charmante restaurant Ter Eycken. Ben je op zoek naar een gezellige avond boordevol culinaire hoogtepunten? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Laat je verrassen door de hedendaagse gerechten met een creatieve toets of laat je bekoren door de eerlijke Franse keuken. Bovendien word je in de watten gelegd door het vriendelijke personeel. Kortom, restaurant Ter Eycken heeft alle ingrediënten in huis om er een geslaagde avond van te maken.

Adres
Eikstraat 10
3000 Leuven
Web
http://www.tereycken.be/
Trente

Trente

De Muntstraat wordt ook wel de culinaire hoofdstraat van Leuven genoemd. Hier zijn talrijke restaurantjes gevestigd waaronder ook het stijlvolle restaurant van de ‘Jonge Vlaamse Topchef 2011’ Kwinten de Paepe. Proef de verfrissende gerechten bereid met verse ingrediënten en sta keer op keer versteld van de schilderijen die hij op je bord tovert.
Reserveren is ten sterkste aangeraden!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Muntstraat 36
3000 Leuven
Web
http://www.trente.be/
Improvisio

Improvisio

Voor een culinaire verrassing van formaat moet je bij brasserie Improvisio zijn! In een gezellig 18de eeuws Oude Gasthuys heb je keuze uit verschillende slaatjes, pasta’s, kleine snacks,… Smikkelen en smullen doe je op het buitenterras of op één van de twee gezellige binnenterrassen. Een échte aanrader zijn de artisanale quiches, overhéérlijk!

Adres
Brusselsestraat 63 b
3000 Leuven
Web
http://www.improvisio.net/

De Valck

De Valck

Leuven is wereldberoemd omwille van zijn bier. Restaurant De Valck serveert dan ook een groot aanbod biergerechten. Bovenop de vaste menukaart biedt het restaurant ook wekelijks heerlijke seizoenssuggesties aan.
Tip: Proef de tongstrelende bierlikeur Eau de Villers!

Adres
Tiensestraat 10
3000 Leuven
Web
http://www.devalck.be/startpagina.html
Zarza

Zarza

Ben jij een échte levensgenieter? Zarza nodigt je uit om een gezellige avond te beleven in een sfeervol decor. Laat je verleiden door de lekkere gerechten van chef en bierkok Bram Verbeken en souschef Jan Mangelschots. De kwaliteit en de versheid proef je in élk gerecht, bereid met authentieke producten van eigen bodem en gecombineerd met een héérlijk biertje of een uitstekende wijn. Jouw avond kan alvast niet meer stuk!

Adres
Bondgenotenlaan 92
3000 Leuven
Web
http://www.zarza.be/
Kokoon

Kokoon

Een vernieuwende aanpak van de traditionele keuken, dat is waar restaurant Kokoon voor staat. Chef Guy Vantoortelboom serveert zowel Westerse als verfijnd Oosterse keuken afgewisseld met een overheerlijk menu gebaseerd op de Leuvense streekbieren. Reserveren is aangeraden!

Adres
‘s Meiersstraat 1
3000 Leuven
Web
http://www.kokoon.be/
Koffie Onan

Koffie Onan

Voor jouw dagelijkse dosis cafeïne moet je bij Koffie Onan zijn. Dit koffieparadijs met gezellige locatie biedt een uitgebreid aanbod aan koffie. Bij Koffie Onan voeren ze zelf de groene bonen in en branden ze hun eigen koffie. Je kan er dus zowel koffie kopen als koffie komen drinken. Zin in een warm drankje maar niet zo’n koffiefan? Je hebt er ook een ruime keuze aan thee of warme chocomelk. Zoetebekken kunnen ook nog eens genieten van heerlijke brownies, muffins en cookies.

Adres
Parijsstraat 28
3000 Leuven
Web
http://www.koffieonan.be
De Klimop

De Klimop

Op het Martelarenplein vind je De Klimop, een gezellig restaurant dat werkt met de betere streekproducten, geleverd door lokale toeleveranciers. Bij De Klimop mag je rekenen op heerlijk vers eten en zal je in de watten worden gelegd. Ga zelf maar eens van dit alles proeven!

Adres
Martelarenplein 5
3000 Leuven
Web
http://www.deklimopleuven.be/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be