Euralille

Euralille

Elke shopaholic kent het wel, Euralille. Dit ruime shopping center heeft 2 verdiepingen boordevol winkels, tearooms etc. Ben je op citytrip naar Rijsel met de kinderen? Geen nood, er is zelfs een binnenspeeltuin voorzien.

Adres
100 Centre Commercial
59777 Euralille
Frankrijk
Web
http://www.euralille.com
Anachronie

Anachronie

Ben jij op zoek naar een authentiek kledingstuk? Heb je genoeg van de meest nieuwe en modieuze spullen? In Anachronie vind je gerecupereerde, gerestaureerde, gerepareerde of extra gedecoreerde spullen. Meubels, juwelen, decoratie, portefeuilles,… Hier kan je voor allerlei spullen terecht. Zeker een bezoekje waard tijdens je trip door Rijsel!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
3 bis Rue de bouchers
59000 Rijsel
Frankrijk
Web
http://anachronie.fr
Meert

Meert

Elke zoetekauw zal in dit superieure assortiment zeker zijn ding vinden. Naast pralines is er ook suikergoed en gebak in overvloed! Wat proeven van deze lekkernijen mag wel tijdens je citytrip, niet?

Adres
27 Rue esquermoise
59000 Rijsel
Frankrijk
Web
http://www.meert.fr/

Aux Merveilleux de Fred

Aux Merveilleux de Fred

Je ziet ze overal in Rijsel, de verrukkelijke merveilleux. Zin om van deze lekkernij te smullen? Ga dan langs in de winkel Aux Merveilleux de Fred, zijn merveilleux zijn wereldberoemd! Je hebt verschillende smaken zoals, chocolade, vanille, speculoos,…

Adres
Aux Merveilleux
67 Rue de la Monnaie
59800 Lille
Frankrijk
Web
http://www.auxmerveilleux.com
Vieux Lille

Vieux Lille

In de wijk Vieux Lille is het heerlijk om te wandelen in de kronkelende charmante straatjes. Het is ook leuk om te shoppen in deze oude stadswijk, je vindt er verschillende designshops, luxeboetieks en delicatessenzaken.

Adres
Vieux-Lille
Lille
Frankrijk
Galeries Lafayette

Galeries Lafayette

De bekendste en meest prestigieuze vestiging van de Franse warenhuisketen Galeries Lafayette vind je ongetwijfeld ook in shoppingstad Rijsel. De winkel startte klein maar heeft ondertussen meer dan zestig winkels waaronder enkele vestigingen in het buitenland. Deze  winkel biedt voor elke shopaholic een waaier aan mode, cosmetica, juwelen en lingerie. Pure luxe dus!

Adres
25-31 Rue de Béthune
59000 Lille
Web
http://www.galerieslafayette.com

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be