Voor velen is lekker eten en proeven van de lokale specialiteiten een must tijdens een citytrip. En terecht, niets is heerlijker dan je culinair te laten verwennen. Ben jij een foodie? Download dan snel deze 3 leuke apps!

1. Untappd

Wat is het populairste biertje? Welke brouwerijen zijn er in de buurt? Waar vind ik de beste bar voor een speciaal biertje? Welke lokale bieren zijn echte aanraders?

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Bierliefhebbers -en kenners vinden het antwoord op deze vragen dankzij de app Untappd. Wil jij tijdens jouw citytrip proeven van de plaatselijke bieren? Download dan deze app. Untappd is gratis voor iOS, Android, Blackberry en Windows.

2. Foodspotting

Waar gaan we iets eten? Wat is een aanrader op het menu? Hoe ziet dit gerecht eruit? De app Foodspotting helpt je bij jouw zoektocht naar lekker eten door de beste eettentjes in de buurt te verzamelen.

Reizigers en locals kunnen bepaalde gerechten die ze geproefd hebben in restaurants aanbevelen op Foodspotting. Reviews worden ingedeeld per gerecht. Zo weet je gemakkelijk waar de beste plaats is om te proeven van een lokale specialiteit.

Foodspotting is gratis downloadbaar voor iOS, Android, Blackberry en Windows.

3. Chef’s feed

Vertrouw je meer op de mening van bekende chefkoks om te weten te komen waar je het beste kan gaan eten? Dan heb je geluk.

Dankzij de app Chef’s feed, kan je chefkoks volgen en aan tafel schuiven in hun favoriete eettent. Kan je niet kiezen tussen de vele gerechten? Ontdek wat zij besteld hebben en laat je verrassen door de keuze van de chef.

De app is voorlopig nog maar bruikbaar in 26 steden. Maar als je een citytrip geboekt hebt naar Londen of New York, is dit een echte aanrader voor foodies!

Meer info vind je hier…

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be