Boedapest is een écht kuurparadijs. In de hele stad vind je maar liefst 123 thermale- en 400 mineraalbaden van verschillende warmwaterbronnen. Kan je niet kiezen? Wij doen het voor jou!

Széchenyi: het grootste

Hoewel het op een barok paleis lijkt, is Széchenyi het grootste geneeskrachtige badhuis van Europa. In 1881 werd hier het eerste thermaal bad geopend en het was zo’n succes dat er al snel verder werd gebouwd. Vandaag telt het complex niet minder dan 18 baden met temperaturen variërend van 26° tot 38°.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Gellert: het sjiekste

Hotel Gellért diende als inspiratiebron voor de film The Grand Budapest Hotel! De spa van het hotel bestaat uit verschillende binnen- en buitenbanen in Jugendstil stijl en je bent er ook welkom als je niet logeert in het hotel.

Rudas: het mooiste

Rudas is voor velen het mooiste bad in de stad en tegelijk ook het oudste, want het bad is er al sinds 1550. De enorme koepel boven het zwembad is gemaakt uit gekleurd glas die in de zon glinstert als een diamant.

Wil je ook op citytrip naar Boedapest? Op onze bestemmingspagina vind je nog meer bezoektips in de stad.  Ook kan je hier een GRATIS reisgids over Boedapest aanvragen en per email ontvangen.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be