Een citytrip, dat is genieten van de cultuur, het eten en de bezienswaardigheden in de stad, tussendoor wat shoppen en ’s avonds het beste van jezelf geven op de dansvloer. Maar waarom niet genieten van het zomerse weertje? Wij hebben voor jou enkele heerlijke zomerse citytrip bestemmingen op een rijtje gezet…

  1. Lissabon

Een zonnige wandeling langs de Taag gevolgd door een snelle hap aan de oevers? Loungen op een zomerse avond of een city tour met de zijspan. Lissabon is the place to be tijdens de zomer en de stad ligt bovendien niet ver van de Atlantische Oceaan.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Leuke tips en een downloadbare stadsgids vind je hier…

  1. Berlijn

Je moet minstens 2 keer in je leven Berlijn bezocht hebben. In de winter omwille van de heerlijke kerstsfeer en in de zomer omwille van de zonnige activiteiten en adresjes. Mooi weer in Berlijn betekent barbecueën in Tiergarten en zwemmen in Badeschiff, een zwembad in de Spree. Maar het is ook heerlijk om van een cocktail te nippen op het Oststrand.

Meer tips voor Berlijn? Neem hier een kijkje…

  1. Barcelona

Verrukkelijke tapas in Tapas 24, een zonnig terrasje doen bij Café del Sol of een verfrissende duik aan het strand van Barceloneta. Deze stad aan de Middellandse Zee ademt gewoon zomer!

Vind hier de beste tips…

  1. Boedapest

Een wandeling in de prachtige natuur op Margaretha Eiland, relaxen in de buitenbaden van Széchenyi Fürdő en een openlucht feestje bij de ruin bar Corvintetö… Deze hippe stad is heerlijk tijdens de zomer.

P.S. In augustus moet je op het Óbuda-eiland zijn, dan vindt er het bekende Szigetfestival plaats.

Andere tips voor Boedapest vind je hier…

  1. Istanbul

In de zomer is het echt genieten in Istanbul. Doe er een boottocht over de Bosporus, ga fietsen op een van de naburige Prinseneilanden en waag je op de dansvloer van de grootste openluchtdiscotheek van Europa. Waar wacht je nog op?

Vele leuke tips voor deze bestemming vind je hier…

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be