Keulen

Noordelijkste stad van Italië

Keulen-Dom Keulen-algemeen

Wist je dat Keulen de vierde grootste stad van Duitsland is? Daarenboven vloeit de Rijn doorheen deze metropool, één van de langste en belangrijkste rivieren in Europa. Als kers op de taart ligt Keulen net over de Belgische grens en vormt daardoor de perfecte citytrip dichtbij huis.

Net zoals vele steden in Europa bezit Keulen een rijke geschiedenis die terugkeert tot het oude Romeinse Rijk. Deze rijke historiek vind je vandaag nog steeds terug in het straatbeeld van Keulen. De gigantische Kölner Dom fungeert al jaren als het icoon van de stad.

Lees meer…

1

2

3

4

5

Er is heel wat te doen in Keulen

Bezienswaardigheden

Denk je aan Keulen dan denk je meteen aan de Duitse geschiedenis. Maar ook liefhebbers van technologie of van kunst en cultuur zijn hier aan het juiste adres!

Ontdek ze hier
Culinair

Laat je betoveren door de lekkerste Duitse streekgerechten tijdens een citytrip naar Keulen. Ontdek hier de beste tips en dineer tussen de locals! 

Ontdek ze hier
Shopping

Shop 'til you drop is de leuze in Keulen. Maar voor een échte experience moet je ongetwijfeld een bezoek brengen aan Globetrotters. 

Ontdek ze hier
Uitgaan

Van extravagante themafeestjes tot swingen bij Papa Joe's... In Keulen weten ze wat feesten is. 

Ontdek ze hier
Museum

Hou je van geschiedenis? Of eerder van kunst? Of ben je een chocoladeliefhebber? Keulen heeft werkelijk aan iedereen gedacht!

Ontdek ze hier
Evenementen

Beleef de magie van kerst als geen ander in Keulen. Romantiek ten top op één van de 7 kerstmarkten. Ontdek hier wat Keulen nog allemaal in petto heeft voor je. 

Ontdek ze hier

Hotels in de kijker

Bekijk meer hotels

Er zijn 101 goede redenen om Keulen te bezoeken. Ben je nog op zoek naar een hotel? Hier vind je alvast een selectie van hotels met een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding voor ieders budget.

In samenwerking met:

Mercure Köln West

Mercure Köln West €49.00 i.p.v. €106.00

Vier de leukste tijd van het jaar in Keulen! Verblijf 2 of 3 dagen in Keulen met ontbijt, gratis toegang tot het zwembad, welkomstdrankje en meer Meer info…
Mercure Köln West

Mercure Köln West €59.00 i.p.v. €106.00

Keulen ontdekken voor 2 of 3 dagen vanuit een viersterrenhotel incl. ontbijt, toegang tot zwembad en wellness, Keulen Welcome Card en welkomstdrankje Meer info…

Klik op de knop 'download jouw stadsgids' en je ontvangt een e-mail met daarin een link waar je de stadsgids gratis in een handig PDF-formaat kan downloaden.