fbpx

Deze pagina werd mogelijk gemaakt in samenwerking met srprs.me 

 

Bestemming onbekend – GEEF HET ONVERWACHTE EEN PLEK IN JE AGENDA

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze wekelijkse citytrip.be nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuwste citytrip nieuws en de beste aanbiedingen!

 

 

   

   

Introductie

Reiskriebels, maar je weet niet waarheen? Zin in een zalige citytrip, maar je hebt geen zin om die te plannen? Laat je verrassen en ga op reis naar het onbekende met srprs.me!

 

Soms moet je je eens gewoon laten meevoeren door het moment. Niet te veel twijfelen en go with the flow. Ook als je op reis gaat, leg je best een zekere dosis spontaneïteit voor de dag. Elke stad is anders en heeft unieke troeven die je ongetwijfeld zullen verbazen. Of je nu terechtkomt in een zonnige stad vol zuiderse charme, een bruisende metropool, een bestemming vol architecturale hoogstandjes of een onbekende parel waar je helemaal niets over weet: door je niet vast te leggen aan planningen en schema’s, maar je te laten leiden door jouw buikgevoel, ga je des te meer genieten van het moment, van jouw bestemming en van elkaar.

 

Spontaner dan een reisje met srprs.me kan niet, want je komt pas op de luchthaven te weten naar welke stad je op citytrip trekt. Samen met jouw reisgezel(len) tel je af naar het onbekende en ontdek je op het allerlaatste moment waar je naartoe reist. Spannender kan haast niet! Wat je gaat zien, eten of doen, ligt nog volledig open. Kies je voor een ware culinaire ontdekkingstocht, heb je meer zin om te gaan shoppen, of ga je de culturele toer op? Het kan allemaal, want de invulling van jouw reis kies je helemaal zelf. Op die manier geniet je volop van een zalig reisje, zonder dat je  je iets moet aantrekken van de voorbereidingen: srprs.me regelt alles gewoon voor jou.

 

op reis met srprs.me

Om zeker te zijn dat je een zalige reis beleeft, kan je natuurlijk ook bepaalde voorkeuren doorgeven aan srprs.me. Eerst bepaal je zelf wanneer en hoe lang je op citytrip wil. Bovendien kan je aangeven in welk type accommodatie je wil verblijven, vanaf welke luchthaven je wil vertrekken en of je bepaalde extra wensen hebt. Ook de prijs heb je zelf in de hand, waardoor je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

 

Om te voorkomen dat je naar een stad reist die je al bezocht hebt, kan je bovendien een aantal steden uitsluiten als mogelijke bestemming. Je behoudt dus een zekere controle, maar jouw definitieve bestemming kom je altijd pas op de luchthaven te weten.

 

Om er voor te zorgen dat je zo goed mogelijk voorbereid op citytrip vertrekt, geeft srprs.me je op voorhand de belangrijkste details door, zoals het maximale formaat van jouw handbagage, welk weer je mag verwachten en of je bepaalde inentingen nodig hebt. Op die manier kan je met een gerust hart jouw koffers pakken en ben je helemaal klaar voor een zalige citytrip. Op naar het onbekende!

Artikels srprs.me

Ontvang wekelijkse vakantietips

Schrijf je in op onze wekelijkse citytrip.be nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuwste citytrip nieuws en de beste aanbiedingen!

 

   

   

Blog Posts

Malediven, Cultuur

Ontdek de Malediven en zijn parels

Weet jij waar het paradijs op aarde ligt? Nee? Lees dan zeker even verder. In de Indische Oceaan ligt namelijk een eilandengroep met 1.190 koraaleilanden die samen de Malediven vormen. En echt waar, het is er adembenemend! Het is de droombestemming van menig pasgetrouwd…

Granada, Shopping

Shoppen in Granada

In Granada is het winkelaanbod overweldigend. Als je wilt, kun je de hele dag blijven winkelen. Nu is dat een beetje zonde als je op een citytrip bent, want dan wil je natuurlijk ook de rest van de stad zien. We hebben een paar…

Egypte, Cultuur

Waarom je snel naar Egypte moet

Egypte is een land in het Midden-Oosten. De oppervlakte is iets groter dan 1 miljoen vierkante kilometer en er wonen meer dan 90 miljoen mensen. De hoofdstad is Caïro en de officiële landstaal is Arabisch. Betalen kan je met de Egyptische pond. Het klimaat…

Italië, Cultuur

Waarom Italië altijd een goed idee is

Italië is een Zuid-Europees land, dat tussen Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië ligt. Het  bestaat uit het Apennijns Schiereiland dat eruitziet als een laars en een paar eilanden, waaronder Sicilië, Sardinië en Elba. De hoofdstad van Italië is Rome en de landstaal is Italiaans….

Rome, Shopping

Hier moet je gaan shoppen in Rome

Mercato di Campo dè Fiori De markt op de Piazza di Campo di Fiori is ongetwijfeld de oudste markt van Rome. Je vindt hier zowat alles wat je op een markt verwacht zoals de beste verse vis, groenten, fruit en specerijen, maar ook keukenproducten,...
Parijs, Must see

Bezoek het Musée du Louvre

Waarschijnlijk hebben we er allemaal al eens over gehoord. Het Louvre huisvest enkele van de grootste kunstwerken uit de wereldgeschiedenis, met als pronkstuk de Mona Lisa van Leonardo Da Vinci. Hoewel velen echter de buitenkant van het Louvre kennen, met zijn prachtige glazen piramide,...