fbpx

Deze pagina werd mogelijk gemaakt in samenwerking met srprs.me 

 

Bestemming onbekend – GEEF HET ONVERWACHTE EEN PLEK IN JE AGENDA

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze wekelijkse citytrip.be nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuwste citytrip nieuws en de beste aanbiedingen!

 

 

   

   

Introductie

Reiskriebels, maar je weet niet waarheen? Zin in een zalige citytrip, maar je hebt geen zin om die te plannen? Laat je verrassen en ga op reis naar het onbekende met srprs.me!

 

Soms moet je je eens gewoon laten meevoeren door het moment. Niet te veel twijfelen en go with the flow. Ook als je op reis gaat, leg je best een zekere dosis spontaneïteit voor de dag. Elke stad is anders en heeft unieke troeven die je ongetwijfeld zullen verbazen. Of je nu terechtkomt in een zonnige stad vol zuiderse charme, een bruisende metropool, een bestemming vol architecturale hoogstandjes of een onbekende parel waar je helemaal niets over weet: door je niet vast te leggen aan planningen en schema’s, maar je te laten leiden door jouw buikgevoel, ga je des te meer genieten van het moment, van jouw bestemming en van elkaar.

 

Spontaner dan een reisje met srprs.me kan niet, want je komt pas op de luchthaven te weten naar welke stad je op citytrip trekt. Samen met jouw reisgezel(len) tel je af naar het onbekende en ontdek je op het allerlaatste moment waar je naartoe reist. Spannender kan haast niet! Wat je gaat zien, eten of doen, ligt nog volledig open. Kies je voor een ware culinaire ontdekkingstocht, heb je meer zin om te gaan shoppen, of ga je de culturele toer op? Het kan allemaal, want de invulling van jouw reis kies je helemaal zelf. Op die manier geniet je volop van een zalig reisje, zonder dat je  je iets moet aantrekken van de voorbereidingen: srprs.me regelt alles gewoon voor jou.

 

op reis met srprs.me

Om zeker te zijn dat je een zalige reis beleeft, kan je natuurlijk ook bepaalde voorkeuren doorgeven aan srprs.me. Eerst bepaal je zelf wanneer en hoe lang je op citytrip wil. Bovendien kan je aangeven in welk type accommodatie je wil verblijven, vanaf welke luchthaven je wil vertrekken en of je bepaalde extra wensen hebt. Ook de prijs heb je zelf in de hand, waardoor je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

 

Om te voorkomen dat je naar een stad reist die je al bezocht hebt, kan je bovendien een aantal steden uitsluiten als mogelijke bestemming. Je behoudt dus een zekere controle, maar jouw definitieve bestemming kom je altijd pas op de luchthaven te weten.

 

Om er voor te zorgen dat je zo goed mogelijk voorbereid op citytrip vertrekt, geeft srprs.me je op voorhand de belangrijkste details door, zoals het maximale formaat van jouw handbagage, welk weer je mag verwachten en of je bepaalde inentingen nodig hebt. Op die manier kan je met een gerust hart jouw koffers pakken en ben je helemaal klaar voor een zalige citytrip. Op naar het onbekende!

Artikels srprs.me

Ontvang wekelijkse vakantietips

Schrijf je in op onze wekelijkse citytrip.be nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuwste citytrip nieuws en de beste aanbiedingen!

 

   

   

Blog Posts

Ibiza, Cultuur

Ibiza, maar dan anders

Wie kent het wereldberoemde feesteiland niet? Van over de hele wereld komen mensen kijken en luisteren naar wereldberoemde Dj’s en dansen zij op hun muziek. Drank vloeit rijkelijk en het feest houdt nooit op. Als je daarvan houdt is Ibiza zeker de plek waar…

Tallinn, Shopping

Shoppen in Tallinn

Tallinn is een relatief kleine stad met toch een ruim winkelaanbod. In het centrum is gelegen de belangrijkste winkelstraat van de stad, de Viru, onder andere winkelgalerij Da La Gardie is daar gevestigd. Populaire designer boetieks vind je in het populaire nabijgelegen Muurivahe. In…

Parijs, Cultuur

Het Kasteel van Versailles

Het kasteel van Versailles is één van de grootste kastelen van de wereld en een enorm druk bezochte bezienswaardigheid in Frankrijk. Het kasteel trekt jaarlijks meer dan vijf miljoen bezoekers, wat grotendeels uit het buitenland komt. Sinds 1979 is het kasteel van Versailles opgenomen...
Italië, Cultuur

Waarom Italië altijd een goed idee is

Italië is een Zuid-Europees land, dat tussen Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië ligt. Het  bestaat uit het Apennijns Schiereiland dat eruitziet als een laars en een paar eilanden, waaronder Sicilië, Sardinië en Elba. De hoofdstad van Italië is Rome en de landstaal is Italiaans….

Rijsel, Must see

Wat moet je gezien hebben in Rijsel

Porte de Paris Deze unieke triomfboog werd gebouwd ter ere van de Zonnekoning Lodewijk XIV in de 19de eeuw. Deze stadspoort is maar liefst 32m hoog en symboliseert de macht van de koning. Adres 10 Place Simon Vollant 59800 Rijsel Frankrijk Citadel Deze citadel werd gebruikt...
Moskou, Cultuur

Een korte citytrip naar Moskou

Moskou ligt nou niet echt naast de deur, toch gaan sommige toeristen er maar voor een paar dagen heen. Dit is vooral het geval wanneer er tijdens dezelfde vakantie ook andere Russische steden worden bezocht. Ondanks dat het een grote stad is, is het…

Kroatië, Cultuur

Ontdek het idyllische Kroatië

Kroatië is een klein land in Zuid-Europa. Het heeft als buurlanden Slovenië, Hongarije, Bosnië en Herzegovina, Montenegro en Servië. De officiële landstalen zijn Kroatisch en Italiaans. Zagreb is de hoofdstad van Kroatië en aangezien het land deel uitmaakt van de Europese Unie kan je…

Italië, Must see

Ontdek het mysterieuze Pompeii

Pompeii en de Vesuvius zijn een groot onderdeel van de Italiaanse geschiedenis. In het jaar 79 werd de stad bijna helemaal verwoest door de uitbarsting van de nabijgelegen vulkaan, de Vesuvius. Door de resten van de uitbarsting werd de stad als het waren begraven….