Be Yourself

Be Yourself

De naam doet het al vermoeden. Een gezellige bar waar je heerlijk geniet van een uitgebreid ontbijt, luchtig middagmaal of een overheerlijk vieruurtje. Het team is een mix van nationaliteiten en dit proef je. Be yourself and enjoy!

Adres
2 Square Morisson
59000 Rijsel
Frankrijk
Web
http://www.beyourself.fr
Basilic café

Basilic café

Dit modern en strak ingerichte restaurant biedt plaats tot 200 personen. Hier voelen alle leeftijden zich op hun plaats. Wens je brunch te nemen, enkel iets te drinken of te stoppen voor een vieruurtje? Hier is dit allemaal mogelijk tijdens je citytrip!

Adres
24 bis Rue esquermoise
59000 Rijsel
Frankrijk
Web
http://www.basilic-cafe.com
L'huîtrière

L’huîtrière

Dit gerenommeerde visrestaurant biedt klassieke visgerechten maar modern gepresenteerd. De kaart verandert 4 keer per jaar met de seizoenen mee. Tip : proef zeker ook eens hun overheerlijke oesters!

Adres
3 Rue des chats bossus
59000 Rijsel
Frankrijk
Web
http://www.huitriere.fr/
La laiterie

La laiterie

Wie van de Franse keuken houdt, met een hoog culinair gehalte, moet zeker in dit restaurant dineren. Deze zaak werd bekroond met 1 Michelin ster mede dankzij hun seizoensgebonden ingrediënten. De gerechten zijn een streling voor het oog. Een absolute must-do tijdens jouw city-trip Rijsel.

Adres
138 Avenue de l’hippodrome
59130 Lambersart (Rijsel)
Frankrijk
Web
http://www.lalaiterie.fr
Bun's Bazaar

Bun’s Bazaar

Een hamburger op topniveau? Dat vind je bij Bun’s Bazaar! Een ruime menukeuze, een gezellige hamburgertent en een heerlijk aperitief maken jouw avond compleet. Bun’s Bazaar is dé perfecte match voor een lekker avondje uit in een ontspannen sfeer!

Adres
45 Rue lepelletier
59000 Rijsel
Frankrijk
Web
http://www.bunsbazaar.fr/
Elizabeth's

Elizabeth’s

Voor een overheerlijke cupcake, lemon cake, scone, brownie of cheese cake hoef je niet naar Londen af te reizen. In Elizabeth’s vind je al deze lekkernijen huisgemaakt. Is dit iets te zoet voor je? Kies dan voor een lekkere salade of soep. Smakelijk!

Adres
71 Rue basse
59800 Rijsel
Frankrijk
Web
http://www.elizabeths.fr
Au Vieux de la Vieille

Au Vieux de la Vieille

Wanneer je aan het rondkuieren bent in Vieux Lille en je krijgt honger, is het aan te raden naar Au Vieux de la Vieille te gaan. Dit restaurantje ademt de sfeer van Vieux Lille volledig. Je kan er proeven van originele Vlaamse gerechten die Rijsel vroeger overgenomen heeft.

Adres
2 – 4, Rue des Vieux Murs
59000
Lille
Web
http://estaminetlille.fr/auvieuxdelavieille/