Bouzoukia

Bouzoukia

De échte Griekse sfeer snuif je op in talrijke bruine kroegen waar de bouzouki centraal staat. De bouzouki is een 3 of 4-snarig Grieks muziekinstrument die voor de nodige ambiance zorgt in de typische bouzoukia. Er zijn zo’n 60 bouzoukias in Athene, waar heerlijk wordt gefeest.

Adres
Binnenstad Athene
Cubanita Havana Club

Cubanita Havana Club

Swing erop los in de Cubanita Havana Club! Bijna elke avond zorgt een live band voor de nodige ambiance. Dans de rembetika met een échte Griek of drink een heerlijke mojito aan de bar met een échte Cubaanse sigaar.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
28 Karaiskaki
Athens
Web
http://www.cubanita.gr
Galea

Galea

Galea behoort tot één van de populairste discotheken in Athene. Hier wordt het hele jaar door gefeest tot in de vroege uurtjes. Tijdens de zomer organiseren ze zelfs de leukste strandfeesten van Athene op het Asteria Beach en Eirinikos Beach.

Adres
Zisimopouloustr. 9
Athens

Galaxy

Galaxy

Terwijl vele clubs zich vestigen in zijstraatjes of verdoken plekjes kiest Galaxy ervoor zicht te vestigen op de bovenste verdieping van het Hilton hotel. Deze locatie geeft je een adembenemend uitzicht over de stad, de heuvels en de Akropolis. De club draait hedendaagse elektronische muziek en één keer per maand trachten ze een internationale DJ te strikken. Het is dus zeker de moeite de kalender van deze bar in het oog te houden! Galaxy is niet enkel voor de fuifnummers onder ons. De bar bevat ook ruime zetels waarin heerlijk gelounged kan worden terwijl je van een lekker drankje geniet. Het terras buiten wordt in de zomer optimaal benut als barbecue plek waar heerlijk mediterrane gerechten aangeboden worden. Op zoek naar een gezellige plek om de avond door te brengen of lekker uit de bol te gaan, dan is Galaxy iets voor jou!

Adres
Vasilissis Sofias 46
Athene
Web
http://www.hiltonathens.gr/en/dining_and_bars.html
Big Apple

Big Apple

De Big Apple bar is een gezellige bar waar je de hele dag door terecht kan voor een lekker drankje of hapje. Daarnaast is er ook een regelmatige evenement of feestje, het is zeker de moeite de kalender van de bar eens te checken voor je de bar opzoekt. De bar is minimalistisch en strak ingericht, deze stijl sluit perfect aan bij het aanbod van de bar. De Big Apple bar is open van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat of zelfs tot in de vroege uurtjes! Je kunt er dus iedere ochtend terecht voor een verkwikkend ontbijt. Ga dus zeker eens langs bij de Big Apple bar voor lekker drankje of hapje!

Adres
Sskoufa 69
10441 Athene
Web
http://www.bigappleathens.gr/#!/pageSplash

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be