Ronddobberen in een gondel met je geliefde op de Canal Grandein het authentieke Venetië? Veel romantischer dan dit wordt het niet! Een cliché, maar een absolute must op je ‘to-do’ lijstje tijdens je weekend Venetië!

Er hangt een prijskaartje aan vast, maar de ervaring die je ervoor terug krijgt is onvergetelijk! Gedurende 40 minuten geniet je van een onbeschrijfelijke stilte tijdens je citytrip Venetië en ontdek je de kleinste en verborgen straatjes van de meest magische stad ter wereld. Een romantische gondeltocht tijdens je vakantie in Venetië kan deze magie bevestigen!

Onder de meeste brugjes staan gondels te wachten om toeristen de verborgen parels van de stad te laten ontdekken. Er zijn ook enkele grotere aanlegplaatsen voor. Zo vind je er één op een boogscheut van het San Marco-plein.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Gratis: Ontdek hier onze gratis cityguides!

Tip: Afdingen is de boodschap als je een gondeltocht wil maken. Wees je er vrijwel van bewust dat je nooit het standaardtarief zal betalen tijdens je city trip Venetië!

Zoek je inspiratie voor een citytrip of weekend weg?
Ontdek de leukste bestemmingen wekelijks in je mailbox. Mis dit niet.
Ja, ik wil de leukste bestemmingen wekelijks per email ontvangen!

Vond je dit interessant? Voor meer inspiratie en tips schijf je in op de wekelijks Citytrip.be nieuwsbrief → Ja, ik wil meer leuke bestemmingen ontdekken!