Ronddobberen in een gondel met je geliefde op de Canal Grandein het authentieke Venetië? Veel romantischer dan dit wordt het niet! Een cliché, maar een absolute must op je ‘to-do’ lijstje tijdens je weekend Venetië!

Er hangt een prijskaartje aan vast, maar de ervaring die je ervoor terug krijgt is onvergetelijk! Gedurende 40 minuten geniet je van een onbeschrijfelijke stilte tijdens je citytrip Venetië en ontdek je de kleinste en verborgen straatjes van de meest magische stad ter wereld. Een romantische gondeltocht tijdens je vakantie in Venetië kan deze magie bevestigen!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Onder de meeste brugjes staan gondels te wachten om toeristen de verborgen parels van de stad te laten ontdekken. Er zijn ook enkele grotere aanlegplaatsen voor. Zo vind je er één op een boogscheut van het San Marco-plein.

Tip: Afdingen is de boodschap als je een gondeltocht wil maken. Wees je er vrijwel van bewust dat je nooit het standaardtarief zal betalen tijdens je city trip Venetië! Niet goed in onderhandelen, koop dan je tickets vooraf online en voorkom verrassingen.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be