Iedereen houdt van een citytrip. Om verschillende redenen. Op citytrip verruim je zeker en vast je horizonten bij het aanschouwen van die talloze prachtige bezienswaardigheden zoals monumenten, parels van architecturale bouwwerken, kunstwerken, romantische of drukke pleinen, … Overgiet dit met een pittig sausje van cultuur en shopping en je perfecte stedentrip is een feit.

Maar in de zomer vormen tal van steden het decor voor een brede waaier aan evenementen! Hier heb je alvast het perfecte excuus om je citytrip te verlengen met een extra nachtje: je wil voor geen geld ter wereld de populaire evenementen in de stad van je dromen missen!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Een greep uit het aanbod:

– Rock en Seine in Parijs (28-30/08/2015)
– Het Openluchttheater in het Amsterdamse Vondelpark (nog tot 13/09/2015)
– De Braderie van Rijsel (5-6/09/2015)
– Het Wijnfestival in Boedapest (9-13/09/2015)
– De Biënnale van Venetië (nog tot 22/11/2015)

Meer tips voor leuke citytrips boordevol (na)zomers festivalplezier? Bekijk snel het aanbod van TravelBird en beleef de stedentrip van je leven!

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be