Giraffe Records & Clothing

Giraffe Records & Clothing

Hou jij van ‘anders’? Dan is deze winkel écht iets voor jou! Verdwaal tussen een uitmuntend assortiment van streetwear en muziek. Trendy schoenen, funky platen, graffiti, … Naar wat je ook op zoek bent, hier vind je het allemaal en bovendien in alle kleuren van de regenboog!

Adres
Diestsestraat 215
3000 Leuven

Het Besloten Land

Het Besloten Land

Stripliefhebbers, opgepast! Het Besloten Land mag zeker niet aan jouw aandacht ontsnappen. Het uitgebreide assortiment bestaat uit Nederlandstalige nieuwtjes, Franse strips, US comics en tweedehandse strips, etc. Heb jij een collectie strips die je voor een eerlijke prijs wil verkopen? Spring dan zeker eens binnen in Het Besloten Land!

Adres
Parijsstraat 16
3000 Leuven
Web
http://www.hbl.be/
Louvanist

Louvanist

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Bij Louvanist zal je nooit met lege handen naar buiten gaan. Als je deze winkel binnenstapt ben je wel even zoet. Je vindt er leuke hebbedingetjes, mooie kleren van verschillende merken, handtassen, schoenen, schoonheidsproducten en accessoires voor jouw look en huis. Snuister maar eens rond!

Adres
Kortestraat 2
3000 Leuven
Mechelsestraat

Mechelsestraat

Deze straat is al enkele jaren aan het heropleven. Je vindt er trendy winkels en plaatsjes om lekker te eten. Als je door deze straat kuiert moet je zeker ook eens letten op de mooie historische gebouwen.

Adres
Mechelsestraat
3000 Leuven