Op citytrip naar het onbekende, maar waarbij je op voorhand zeker weet dat je op een plek zal belanden die je helemaal ziet zitten: dankzij de In Control-formule van srprs.me kies je niet waar je naartoe trekt, maar waar je alvast níét naartoe wil. Jouw eindbestemming blijft dus een verrassing, maar je stuurt jouw citytrip in de juiste richting. In Control: een verrassingscitytrip op jouw maat!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Hoe werkt het?

Voor jouw volgende citytrip heeft srprs.me vijftien boeiende steden geselecteerd, elk met hun eigen troeven. Uit die lijst mag je er maximaal vijf uitsluiten. Of je er dus maar één doorstreept of net vijf: dat bepaal je helemaal zelf. Steden die je al (meermaals) bezocht hebt, die je wil houden voor een andere keer, of die je iets minder zeggen. Of je kan natuurlijk geblinddoekt steden wegklikken. Dat is net zo leuk, of misschien zelfs leuker!

Vervolgens gaat srprs.me aan de slag: het houdt rekening met jouw voorkeuren en stippelt een citytrip voor jou uit. Uit jouw selectie van de 15 steden wordt je eindbestemming gekozen. Deze blijft geheim tot aan je vertrek. Pas op de luchthaven onthul jij namelijk waar je naartoe vliegt. Je citytrip voorbereiden laat je geheel over aan de kenners van srprs.me. Wat je allemaal gaat doen, zien of eten, beslis je pas op de bestemming. Oftewel geen stress, geen torenhoge verwachtingen en geen research. Wel heel veel nieuwsgierigheid en reisgenot!

Wat mag je concreet verwachten?

Met In Control weet je zeker dat je naar een van de steden vliegt die je niet hebt uitgevinkt. Je vertrekt vanuit de luchthaven van Zaventem tussen 7u en 14u, zodat je de eerste dag nog voldoende tijd hebt om de stad te verkennen. En ook jouw terugvlucht wordt zo vastgelegd (tussen 16u en 22u) dat je ook de laatste dag nog voldoende tijd hebt om (na) te genieten van jouw reis.

Iets voor jou?

Stel: je bent een fervent citytripper en je hebt verschillende steden al bezocht. Je wil je eens laten verrassen op een fijne en onverwachte reis, maar je wil ook zeker zijn dat je niet naar een stad gaat die je al gezien hebt? Of je bent iemand die gewoon liever een beetje de touwtjes in handen heeft, maar ook wel houdt van een verrassingselement? Dan is de formule In Control absoluut iets voor jou!

Wil je zelf ook eens op citytrip met In Control? Boek dan snel via srprs.me!

 

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be