Andorra is het piepkleine landje in de Pyreneeën, geklemd tussen Frankrijk en Spanje. Het is er bijna altijd zonnig en dat maakt het de perfecte bestemming voor een geweldige all-invakantie. Hier vind je overal waar je kijkt natuur, afgewisseld met gezellige en sfeervolle dorpjes.

Andorra is ideaal voor iedereen die houdt van een sportieve reis. Elke fiets- of wandelliefhebber komt hier zeker aan zijn trekken met de vele paden door de bergen. Er gaat niets boven een gezond tochtje door een van de vele natuurgebieden in Andorra. Wat dacht je bijvoorbeeld van een uitstap naar Naturlandia? Dat is een ecologisch avontuurpark waar je met het hele gezin plezier kan beleven. Bovendien vind je er ook de langste rodelbaan in Europa, maar liefst 5,3 kilometer lang is de ‘Tobotronc’.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Andorra-La-Vella

Andorra-La-Vella

De hoofdstad van Andorra heet Andorra-la-Vella en staat bekend als een paradijs voor shoppers. Het is de place to be voor liefhebbers van tax free shopping en trekt dan ook jaarlijks heel wat toeristen aan die op zoek zijn naar de leukste koopjes. Vul je koffers dus niet volledig als je vertrekt voor je all-invakantie zodat er nog wat plaats is voor leuke kleding en souvenirs. En gelukkig ziet ook de setting in Andorra-la-Vella er niet mis uit, met haar vele oude huizen, kerken, de romaanse brug ‘La Margineda’ en het uurwerk van Salvador Dali.

Een all-invakantie naar Andorra is precies wat je nodig hebt als je een actief gezin hebt dat graag op avontuur gaat. In je hotel kan je genieten aan het zwembad, eens lekker sporten of deelnemen aan de animatie. En daarnaast kan je overal in de omgeving van het hotel gaan wandelen of fietsen.

Overtuigd van een sportieve zomervakantie
in Andorra? Boek snel je all-inclusive en vertrek meteen. En anders boek je nu
alvast voor de winter, want het land is ook een schitterend skiparadijs.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be