Sevilla is een moderne en een industriële stad in Spanje. De meeste toeristen voelen zich aangetrokken tot de oude Spaanse charme van de stad. Het zeer aangename klimaat maakt het tot een favoriete toeristische bestemming. Ook zijn de rijke cultuur en de geschiedenis die de feestelijke en romantische sfeer weerspiegelen specifiek voor deze Spaanse toeristische bestemming.

De Middellandse Zeekust draagt ​​bij aan het aangename klimaat van Sevilla, waardoor toeristen de stad kunnen bezoeken tijdens alle seizoenen. Ongeacht het seizoen, heeft Sevilla altijd iets te bieden om de inwoners en de toeristen te laten genieten.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Leuke dingen om te doen en bezoeken in Sevilla

Sevilla is een aangename stad, waar altijd iets te beleven is. Hier volgen enkele voorbeelden van wat je er kan doen tijdens een bezoek aan de stad.

Festivals en evenementen in Sevilla

De feestelijke geest van Sevilla benadrukt de levendigheid hiervan via de vele evenementen en festivals die in de stad plaatsvinden. Deze festivals worden afgewerkt met traditionele muziek, dans en shows in de prachtige, typisch Spaanse kleding. Het populaire festival waar heel wat mensen in Sevilla naar uitkijken, is het Festival of the Nations.

Slenteren en wandelen in de parken

Voel de schoonheid van de tuinen en de parken terwijl je langs het Maria Luisa Park en de tuinen van Alcazar wandelt. Je zult zien dat het park wordt onderhouden in een prachtig landschap. De tuin is gelegen bij het Koninklijk Paleis van Sevilla. Alle parken en tuinen zijn er goed onderhouden voor een uitstekende waardering van toeristen.

Winkelen in Sevilla

In Sevilla heb je veel mogelijkheden voor het vullen van je boodschappentassen met betaalbare souveniritems. Deze souvenirs kan je kopen in de straten van Tetuan en Sierpes. Je kunt er onder andere volgende souvenirs kopen: shirts, producten om te knutselen, kunstwerken, antieke items, jurken, geborduurde kleding, snuisterijen en nog andere souvenirs. Als je wat wilt kopen voor jezelf, voor vrienden of voor familie, is er zeker wat leuks te vinden! Borden en keramisch werk zijn ook enkele van de voorbeelden die je zult zien in de straten van Alfarera.

Kunst en cultuur bekijken

Een bezoek aan Sevilla is niet compleet zonder een bezoek te brengen aan het Museum voor Schone Kunsten van de stad, dat een grote collectie schilderijen herbergt. Je ziet er ook exposities in het Kathedraal Museum met onder andere metaalbewerking, religieuze voorwerpen, juwelen en antieke voorwerpen.

Het nachtleven in de stad

Voor de feestganger is Sevilla een plaats voor plezier. Er zijn nachtelijke activiteiten waar je van kunt genieten. Dans, dineer en drink terwijl je geniet van het entertainment in de bars en de restaurants. Voor het genieten van een prachtig landschap tijdens een lekker diner, zijn er restaurants langs de rivieroever gelegen. Hier voel je een aangename bries, terwijl je geniet van eten en muziek. In Sevilla kan je genieten van de authentieke Spaanse en internationale keuken via de vele restaurantkeuzes. Je moet er zeker en vast de unieke keuken van Sevilla proberen, want dit lekkere eten is één van de dingen die toeristen niet vergeten wanneer ze de stad verlaten. Je zult zeker blij zijn met de vele lokale gerecht keuzes en de unieke Sevillaanse smaak die je zult waarderen!

Goedkoop op citytrip?

Zin in een stedentrip? Vind een goedkope citytrip in Europa bij Bebsy.be of bij Prijsvrij.be

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be