New York – The city that never sleeps

Gratis cityguide New York

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang GRATIS onze nieuwe cityguide van New York

 

   

   

Citytrip New York: aanbieders met de beste deals

Bekijk en vergelijk prijzen bij onderstaande aanbieders:

Vergelijken loont! Bekijk alle aanbieders en vind de beste aanbieding voor je citytrip New York

Meest gelezen

Attracties in New York

Introductie

Altijd al een een wereldstad willen zien en beleven? Dan is New York hiervoor de geschikte stad! The Big Apple wordt ook wel “the city that never sleeps” genoemd, en dit is niet zonder reden… De stad in het noordoosten van de Verenigde staten bruist dag en nacht, er is altijd wel iets te beleven.

In deze metropool is het onmogelijk je te vervelen. Er zijn tal van manieren om je te ontspannen. Een lekker hapje eten in een goed restaurant, winkelen in de oneindig vele winkels, dansen in één van de vele clubs, een avondje theater,…

In New York is er enorm veel te zien. Je kan er in een aantal dagen niet alles gezien hebben, daarvoor is de stad gewoon te groot. Maar natuurlijk zijn er tal van bezienswaardigheden die je moet gezien hebben zoals Empire State BuildingBrooklyn BridgeCentral ParkHigh Line Park… Wanneer je New York bezoekt mag je deze zeker niet overslaan!

Lees meer

Manhattan is het meest bezochte stadsdeel van de stad. Maar hou het hier zeker niet bij! Er zijn nog 4 andere wijken die meer dan de moeite waard zijn! Queens, Brooklyn, The Bronx en Staten Island hebben ook heel wat schitterende plekjes om te ontdekken.

New York is een smeltkroes van verschillende culturen en dit merk je. Geniet van de gezellige drukte, de typisch Amerikaanse gastvrijheid en de stad van “Sex and the City”…

Categorieën

Ontvang wekelijkse vakantietips

Schrijf je in op onze wekelijkse citytrip.be nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het nieuwste citytrip nieuws en de beste aanbiedingen!

 

   

   

Blog Posts

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be