Traditioning, dé hype van het moment

Vergeet achterhaalde trends als ‘planking’ of de ‘harlem shake’: dé hype van het moment volg je wanneer je op citytrip bent! Hoewel nog niet wereldwijd verspreid, vind je op sociaalnetwerksites steeds meer foto’s van toeristen die op citytrip aan ’traditioning’ doen. Alweer een extra troef dus voor wie van stadsbezoeken houdt!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Benodigdheden: een gezonde portie lef

Twee voorwaarden staan voorop voor wie de nieuwste trend wil volgen. Allereerst moet je over een gezonde portie lef beschikken. Daarnaast is het essentieel dat je op citytrip bent in een stad die rijk is aan tradities (vandaar ’traditioning’). Doel is dan om actief te participeren aan lokale tradities en die belevenis vervolgens te vereeuwigen op foto.

Eén worden met de lokale cultuur in de city van je dromen

Op citytrip in Barcelona en zin om één te worden met de lokale cultuur? Wel, in deze Catalaanse stad schijnen steeds meer traditioners zichzelf te fotograferen terwijl ze deelnemen aan de ‘Sardana’, een traditionele klompendans. Daarnaast vragen toeristen zelfs of ze even mogen meehelpen bij de bereiding van traditionele gebakjes. Onverschrokken traditioners nemen deel aan de ‘correfocs’ (een vuurwerkdans) of helpen de beroemde menselijke piramides meebouwen. Gaat je dat iets te ver? Geen nood: het volstaat met een truitje van Messi te poseren in Camp Nou om een traditioner te worden!

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be