Traditioning, dé hype van het moment

Vergeet achterhaalde trends als ‘planking’ of de ‘harlem shake’: dé hype van het moment volg je wanneer je op citytrip bent! Hoewel nog niet wereldwijd verspreid, vind je op sociaalnetwerksites steeds meer foto’s van toeristen die op citytrip aan ‘traditioning’ doen. Alweer een extra troef dus voor wie van stadsbezoeken houdt!

Benodigdheden: een gezonde portie lef

Twee voorwaarden staan voorop voor wie de nieuwste trend wil volgen. Allereerst moet je over een gezonde portie lef beschikken. Daarnaast is het essentieel dat je op citytrip bent in een stad die rijk is aan tradities (vandaar ‘traditioning’). Doel is dan om actief te participeren aan lokale tradities en die belevenis vervolgens te vereeuwigen op foto.

Reizen mag weer, maar waar naartoe?
Ontvang inspiratie en tips eenvoudig via e-mail. Mis dit niet.
Ja, verstuur mij inspirerende reistips via email!

Eén worden met de lokale cultuur in de city van je dromen

Op citytrip in Barcelona en zin om één te worden met de lokale cultuur? Wel, in deze Catalaanse stad schijnen steeds meer traditioners zichzelf te fotograferen terwijl ze deelnemen aan de ‘Sardana’, een traditionele klompendans. Daarnaast vragen toeristen zelfs of ze even mogen meehelpen bij de bereiding van traditionele gebakjes. Onverschrokken traditioners nemen deel aan de ‘correfocs’ (een vuurwerkdans) of helpen de beroemde menselijke piramides meebouwen. Gaat je dat iets te ver? Geen nood: het volstaat met een truitje van Messi te poseren in Camp Nou om een traditioner te worden!

TIP: Zin in een citytrip of weekendje weg? Bekijk de aanbiedingen en vind een goedkope hotel (en vlucht of treinreis)

Vond je dit interessant? Abonneer je nu op de wekelijkse nieuwsbrief en ontvang meer inspiratie en tips eenvoudig via e-mail. Mis dit niet → Ontdek het hier!