Je hoeft niet altijd naar verre bestemmingen te reizen om van een heerlijke vakantie te genieten. Ook in eigen land valt er enorm veel te ontdekken! In de Kempen, een van de meest veelzijdige streken van ons land, valt er voor het hele gezin enorm veel te beleven. Ben je op zoek naar avontuur, rust en natuur, of heerlijk culinair genot: de Kempen zijn er voor iedereen. Jonge durfallen gaan op stap in het toverbos van Hekselien, terwijl stoere kerels in het spoor van een prins treden in het Prinsenpark. Ben je meer een waterrat? Ook voor jou zijn er tal val leuke uitjes, zoals een kajaktocht op de Kleine Nete.

Ben je ook benieuwd wat de Kempen voor jou in petto hebben? Vraag dan nu de gratis Vakantiegids Kempen 2019 aan, boordevol inspiratie, leuke adresjes, doe-tips en een handig routeboekje met 12 fietstips!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be