Mojito’s, oldtimers, kleurrijke gebouwen: genoeg redenen om een bezoek te brengen aan Cuba. Voor je vertrekt, zal je natuurlijk wel een visum nodig hebben. Bij VisumBuitenland ben je aan het goede adres!

Een visum voor Cuba: wat houdt het in?

Elke reiziger, dus ook minderjarige kinderen, dient een visum voor Cuba te hebben. Het visum voor Cuba is een papieren kaart, waarop jouw persoonlijke gegevens komen te staan. Bij aankomst in Cuba wordt een deel afgescheurd, wanneer je het land weer verlaat geef je de resterende helft af.

Belangrijk om weten: het visum voor Cuba is 30 dagen geldig en gaat in op het moment van aankomst. Indien gewenst kan je ter plaatse het visum nog eens met 30 dagen verlengen.

Hoe vraag ik een visum voor Cuba aan?

De aanvraag voor en visum voor Cuba gebeurt volledig online. Via VisumBuitenland doe je dat snel én veilig! Na de aanvraag wordt het visum binnen vier werkdagen per post toegestuurd, waarna je het zelf eenvoudig kan invullen. Voor afreizen op korte termijn kan je ook kiezen voor een spoedprocedure. Een visum voor Cuba kost € 39,95 per persoon, de betaling doe je eenvoudig online. 

Meer weten?

Alle info over jouw visum voor Cuba vind je op VisumBuitenland.be