Rijsel is gezegend met een heerlijk Franse keuken, maar ook aan de zoetekauwen is er gedacht. De stad is een culinair paradijs voor lekkerbekken!

Madeleines, mille-feuilles, atypische eclairs… Rijsel is een paradijs voor zoetebekken! Zodra je de stad intrekt, is er geen ontsnappen aan de heerlijke Franse tongval. Wat moet je zeker proeven in Rijsel? Macarons natuurlijk! Vergeet de zeemzoete clichés en laat je verrassen door macarons met luchtige pina colada, cassis, foie gras, viooltjes of rozen. je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat!

Ben je de naam koffiejunk waardig, dan kan je in Rijsel terecht in de hipste koffiehuizen met Scandinavische look maar net zo goed in kleine koffiebars waar alles met liefde voor je is uitgestald.

Lekker lunchen of dineren? Rijsel staat bekend om zijn heerlijke Vlaams geïnspireerde keuken. Wees dus niet verbaasd als je er gerechten als waterzooi op de kaart ziet staan. Maar natuurlijk kan je er net zo goed smullen van de rijke Franse keuken.

Zin om de avond in te zetten met een fris, exotisch drankje? Adresjes in overvloed waar originele twists worden gegeven aan de Manhattans, Tequila Sunrises, Bloody Marys en Cosmopolitans van deze wereld.

Twijfel dus niet langer en prikkel je smaakpapillen tijdens je citytrip! In Goodbye nummer 2 vind je tal van culinaire tips vaan eerlijke prijzen. Niet meer te koop in de krantenwinkel, maar online kan je je verzamelexemplaar zeker nog bestellen!