U wilt vliegen naar Berlijn? Boek uw vliegtickets Berlijn zo vroeg mogelijk. Op deze manier krijgt u de beste prijzen.

Op reis vertrekken naar Berlijn, deze stad is zeker een bezoekje waard. Als hoofdstad van Berlijn heeft het heel wat bezienswaardigheden die je eens moet bekijken. De mix van geschiedenis en moderne elementen zijn leuk om te bezoeken, je kan er nog heel wat opsteken van de Tweede wereldoorlog en de Berlijnse muur.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Citytrip Berlijn plannen

Begin je reis naar Berlijn al te plannen door eerst een hotel en vliegtickets Berlijn te boeken. Je wil toch niet te ver zitten van alle leuke plekken in de stad. Een hotel in Berlijn heb je voor alle prijzen. Het hangt dus wat af van je voorkeuren. De boeking websites hebben alles voorzien om je snel te helpen en een overzicht te geven van de beschikbare hotelkamers op specifieke data. Kies een kamer op basis van afmeting, faciliteiten, prijs en ligging in de stad. Vaak kan je een kamer vastleggen zonder nog maar een euro uitgegeven te hebben. Handig, zeker mocht je je nog bedenken of als er iemand ziek zou worden.

Reizen naar Berlijn

Nog een punt waar je over moet beslissen is de manier van reizen. Ga je met de auto, trein of het vliegtuig? Laat er ons even van uitgaan dat je het vliegtuig verkiest. Je kan vanuit België de luchthavens van Zaventem of Charleroi gebruiken om naar Berlijn te vliegen. De ticketprijzen hangen af van de dag dat je reist met hoeveel personen en of je extra’s wil op het vliegtuig. Die extra’s kunnen een maaltijd zijn, inchecken van bagage en dergelijke meer.

Goedkope Vliegtickets naar Berlijn kopen

Vliegtickets naar Berlijn kan je via een reisorganisatie bekomen, maar nog makkelijker en sneller is natuurlijk via het internet. De websites van de vliegtuigmaatschappijen (zoals Brussels Airlines) bieden vliegtickets Berlijn aan en op deze manier zie je direct wanneer het volgende vliegtuig vertrekt naar Berlijn. De duurtijd van de vlucht is ongeveer anderhalf uur. Reken hier nog je tijd bij die je aanwezig moet zijn in de luchthaven. En soms moet je even wachten op je bagage. Het is wel de snelste manier qua transport, er gaan altijd meer uren in op dan je hoopt.

Vliegtickets boeken naar Berlijn

Boek vliegtickets  Berlijn als je weet wanneer je reisdata zijn. Stem de aankomt in Berlijn af met de aankomst in je hotel. Dubbelcheck dit goed zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Een dag verkeerd en nog niet in je hotelkamer kunnen dat wil je niet meemaken.

De kostprijs om naar Berlijn te vliegen kan je op de websites vinden. Lage kosten maatschappijen maken er een wedstrijd van om zo goedkoop mogelijk een ticket aan te bieden. Dat heeft vooral voordelen voor jouw portemonnee. Op die manier kan een citytrip naar Berlijn maken en toch op je budget letten. Berlijn is dan wel een grote stad, naar uitgaven toe kan het nog meevallen als je op je kosten let. Een duur of goedkoop hotel, een vroege of late vlucht die net iets minder kost en ga zo maar door.

Boek hier je vliegtickets naar Berlijn – snel en eenvoudig online!

 

Meer over Berlijn:

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be