Çukurcuma

Çukurcuma

Even genoeg van de grote winkels en marktjes? Trek je terug in Çukurcuma, het hippe, maar vooral buitengewone district in Istanbul. Je vindt er unieke, creatieve producten (gemaakt door plaatselijke ontwerpers), waardevolle antiek en kunst. Hier zal je dus spullen terugvinden die je ergens anders niet zal zien.

Adres
Kuloğlu Mh.
34398 Beyoğlu/İstanbul
Grote Bazaar

Grote Bazaar

Snuister rond en neem alle geuren en kleuren in je op tijdens je bezoek aan de Grote Bazaar (Grand Bazaar). In totaal zijn er ongeveer 4.000 winkels ondergebracht in één van de grootste overdekte markten ter wereld waardoor je van de ene verbazing in de andere valt. Naar wat je ook op zoek bent, als je het hier niet vindt, vind je het nergens!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Tip: pas op voor zakkenrollers!

Adres
Mollafenari Mh.
34120 Fatih/Istanbul
Web
http://www.grandbazaaristanbul.org/Grand_Bazaar_Istanbul.html
Istiklal Caddesi

Istiklal Caddesi

Eén van de bekendste winkelstraten in Istanbul is de ‘Istiklal Caddesi’. Het is er aangenaam wandelen van winkel naar winkel want de straat is verkeersvrij op het typerende trammetje na. Deze straat leeft 24/7 en loopt van het Taksimplein tot Tünel.

Adres
Istiklal Caddesi
Kuloğlu Mh.
34440 Istanbul
Egyptische Bazaar

Egyptische Bazaar

De Egyptische Bazaar, beter bekend als de Kruidenbazaar, is de oudste overdekte markt van Istanbul. Door zijn strategische ligging, op de handelsroute tussen het oosten en het westen, werd deze bazaar aangelegd in de 17de eeuw om inkomsten te genereren voor een nieuwe moskee. Hoofdzakelijk werden typische Turkse kruiden verkocht, maar ook andere producten zoals noten, snoep en kaviaar.

Adres
Marpuccular Caddesi No.7
Misir Carsisi
34330 İstanbul
Kemal Tanca

Kemal Tanca

Voor mannen en vrouwen met een voorkeur voor schoenen is ‘Kemal Tanca’ het juiste adres. Laat je niet misleiden door de eerder gewone buitenkant en stap binnen om een hele hoop mooie merken en mooie schoenen te ontdekken.

Adres
Kemal Tanca
Istiklal Caddesi 123-137
Kuloğlu Mh.
34440 Istanbul
Web
http://www.kemaltanca.com.tr/

Forum Istanbul

Forum Istanbul

Het Forum Istanbul shopping center is het grootste shopping center van Europa. Elk jaar verwelkomen ze hier 20 miljoen bezoekers. Neem je tijd om hier te verdwalen want het shopping center telt ongeveer 300 verschillende merken.

Adres
Forum Istanbul Shopping Center
Kocatepe Mahallesi, Paşa Caddesi 34045 Bayrampaşa
İstanbul
Web
http://www.forumistanbul.com.tr/?lang=en
City's

City’s

In Istanbul vind je meerdere shopping centers, ‘City’s’ is een andere grote met 150 winkels en horecazaken onder één dak. Dit shopping center vind je in de duurste buurt van Istanbul, dus hou rekening met een mogelijks navenant prijskaartje.

Adres
Citys Nişantaşı
Teşvikiye Mh.
34365 Istanbul
Web
http://www.citysnisantasi.com/tr/index.html

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be