Sortie

Sortie

Sortie is een geweldige plek om een glaasje te drinken, iets te eten en een dansje te doen op de dansvloer! Wat de grootste openluchtdiscotheek van Europa zo speciaal maakt, is het uitzicht over de Bosporus. Want de club ligt met zijn restaurants, bars, dansvloer en zwembad naast deze rivier. Kortom, een hippe tent waar je gegarandeerd een schitterende avond zal beleven.

Adres
Muallim Naci Cd No:142
Kuruçeşme Mh.
34398 Beşiktaş/İstanbul,
Web
http://www.sortie.com.tr
Anjelique

Anjelique

Eén van de populairste plaatsen voor een avondje uit! Het heeft een prachtig interieur en een leuk concept… Tot middernacht kan je hier heerlijk dineren, vanaf dan wordt het restaurant een ware club waar iedereen zich wel aan een dansje durft te wagen.

Adres
Salhane Sok. No:5 Ortaköy,
İstanbul,
Turkije
Web
http://www.anjelique.com.tr/turkish/

360 Istanbul

360 Istanbul

Een unieke locatie om lekker te gaan eten of gezellig een glas te gaan drinken! 360 is zijn naam meer dan waardig… Vanuit deze bar/restaurant is er panoramisch zicht op de stad van 360 graden en bovendien is het volledig hip en trendy ingericht!

Adres
İstiklal Cad. Mısır Apt. No:163 K:8,
34437 Taksim/İstanbul,
Turkije
Web
http://360istanbul.com
Mikla

Mikla

Een cocktailbar/restaurant met een prachtig zicht op de stad! Een vrij dure bar, maar het uizicht compenseert dit zeker. Ga bij het zwembad zitten, dat maakt het alleen maar nog exclusiever.

Adres
The Marmara Pera
Mesrutiyet Caddesi 15
34430 Beyoglu Istanbul
Turkije
Web
http://miklarestaurant.com/