Peixe em Lisboa

Peixe em Lisboa

Peixe em Lisboa of Vis in Lissabon is een jaarlijks gourmetevenement waarbij verse, lokale vis centraal staat. Die worden allemaal bereid door chefkoks tijdens kookworkshops. Daarbij kan je ook heerlijke Portugese hapjes degusteren met wijn of bier. Tijdens het evenement is er weliswaar ook entertainment en muziek. Dus voor de visliefhebbers onder ons, volgende afspraak tussen 7 en 17 april in Lissabon!

Adres
Rua do Arsenal
1100 Lisboa
Web
http://www.peixemlisboa.com/en/
Festa de lisboa

Festa de lisboa

Tijdens deze straatfeesten zijn er heel wat straatjes in het teken van dit festival. Het festival zorgt ervoor dat de stad Lissabon een hele maand kleurrijk en vol fun is. Tentoonstelling, optredens, voorstellingen, … à volonte!

Adres
Binnenstad

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Gratis: Ontdek hier onze gratis cityguides!

Citytrip naar Lissabon

Citytrip Lissabon
Bezienswaardigheden Lissabon
Hotels Lissabon

Zoek je inspiratie voor een citytrip of weekend weg?
Ontdek de leukste bestemmingen wekelijks in je mailbox. Mis dit niet.
Ja, ik wil de leukste bestemmingen wekelijks per email ontvangen!

Vond je dit interessant? Voor meer inspiratie en tips schijf je in op de wekelijks Citytrip.be nieuwsbrief → Ja, ik wil meer leuke bestemmingen ontdekken!