Rome is een absolute topbestemming voor cultuurliefhebbers en trekt jaarlijks ook miljoenen toeristen, wat resulteert in urenlange wachtrijen aan de populairste bezienswaardigheden. Wil je weten hoe je deze rijen kan overslaan? Lees dan snel verder!

Bezienswaardigheden van duizenden jaren oud, talloze musea, mooi weer en lekker eten: de Italiaanse hoofdstad is met reden een van de populairste citytripbestemmingen van Europa. Al die troeven trekken natuurlijk heel wat bezoekers aan, waardoor je aan de ticketbalie van musea en andere hotspots geregeld moet aanschuiven om een toegangsticket te bemachtigen. Maar wist je dat je die wachtrijen gewoon kan overslaan door via Citytrip Rome jouw tickets vooraf online te bestellen? Op die manier hoef je ter plekke niet meer aan te schuiven aan de loketten en haal je meer uit jouw citytrip! Bovendien kan je er ook tal van kortingskaarten aanschaffen, waarmee je niet enkel de wachtrijen vermijdt maar ook de vele must sees aan een voordelige prijs kan bewonderen. Twijfel je nog welke kortingskaart het best bij jouw interesses past? Dan kan je gebruikmaken van een handige tool om de verschillende opties met elkaar te vergelijken. Jouw citytrip Rome begint nu!

 

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Gratis: Ontdek hier onze gratis cityguides!

Bekijk ook:

Zoek je inspiratie voor een citytrip of weekend weg?
Ontdek de leukste bestemmingen wekelijks in je mailbox. Mis dit niet.
Ja, ik wil de leukste bestemmingen wekelijks per email ontvangen!

Citytrip Rome
Bezienswaardigheden in Rome
Hotels in Rome

Vond je dit interessant? Voor meer inspiratie en tips schijf je in op de wekelijks Citytrip.be nieuwsbrief → Ja, ik wil meer leuke bestemmingen ontdekken!