Aanbiedingen van Hotels in dublin

Er zijn 101 goede redenen om dublin te bezoeken. Ben je nog op zoek naar een hotel in dublin? Hier vind je alvast een selectie van hotels met een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding voor ieders budget.

Riu Plaza The Gresham Dublin

The Gresham Hotel is sinds jaar en dag een gevestigde waarde in Dublin en maakt sinds 2016 deel uit van de vermaarde Riu-keten. Het dankt zijn uitstekende reputatie aan een onberispelijke service en een supercentrale ligging in O'Connell Street, op een steenworp van de beroemde 'Spire'.

€77.00


Marathon Dublin

Discover Dublin while running: U2, Guinness bier en die typische gastvrijheid horen net zo bij Ierland als een passie voor sport. Vandaar dat de marathon van Dublin steeds populairder wordt. Het is de 4de grootste marathon van Europa met 25.000 deelnemers, die allemaal weg zijn van deze bruisende en gastvrije stad. Het parcours van de Dublin Marathon is grotendeels vlak. Jouw legendarische 42,195 kilometers loop je in Dublin in een grote ronde. Daardoor keer je na afloop ook weer terug in het hart van Dublin, waar 's morgens het startschot klonk. De race begint op Fitzwilliam Street Upper en eindigt op het even verderop gelegen Merrion Square, dicht bij het historische Trinity College. Tijdens de marathon kom je door veel beroemde 18e-eeuwse Gregoriaanse straten en het prachtige Phoenix Park, het grootste stadspark van Europa. De race doorkruist de stad ten noorden en ten zuiden van de rivier de Liffey, een van de symbolen van Dublin. Hoewel je misschien zou denken dat Dublin vaak grijs, grauw en koud is, valt dat in deze periode van het jaar reuze mee. De gemiddelde temperatuur is 12-14 graden. Daarbij valt er in oktober in Dublin minder regen dan in België Nog een reden om je volgende marathon hier te lopen! Inbegrepen: • 3 overnachtingen in Trinity City Hotel **** op basis van kamer en ontbijt • Marathonpakket: - Gegarandeerd startbewijs voor de Irish Life Dublin Marathon 2022 - Finishers Medaille - Tijdsregistratie chip • TUI Sports After The Run Drink • TUI Sports-begeleiding ter plaatse Optioneel: • Transport: indien gewenst kan transport geboekt worden bij dit pakket. In geval van een lijnvlucht raden wij aan om zo vroeg mogelijk te vertrekken en zo laat mogelijk terug te keren. • Niet-lopers genieten van een korting van € 120. Deze kan aangevraagd worden via sports@tui.be of via je reisagent.

€789.00


Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be