Aanbiedingen van Hotels in kopenhagen

Er zijn 101 goede redenen om kopenhagen te bezoeken. Ben je nog op zoek naar een hotel in kopenhagen? Hier vind je alvast een selectie van hotels met een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding voor ieders budget.

Hotel Wake Up Carsten Niebuhrsgade

Dit trendy hotel is één van de recentere hotels in de stad, en hoeft niet onder te doen voor drie- of viersterrenhotels. Het unieke concept: voor een prima prijs toch hoge kwaliteit bieden.

€48.00


Hotel Wake Up Copenhagen Bernstorffsgade

Dit gloednieuwe hotel is ideaal voor wie centraal in Kopenhagen wil verblijven. De kamers zijn comfortabel, doch compact. Na een uitstekend ontbijt stap je deze gezellige stad in. Of pak de fiets om de gezellige wijken buiten het centrum te ontdekken. Kortom; prima hotel voor een fijn prijsje.

€48.00


Hotel Wake Up Copenhagen Borgergade

Je hoeft niet in te boeten op comfort omdat je prijsbewust wil reizen. Dit recente (2014) en zeer centraal gelegen hotel heeft de boodschap begrepen. De kamers zijn eerder klein, maar hoogwaardig afgewerkt. De lobby en het glazen atrium zijn ingericht met meubels van jonge Scandinavische topdesigners. Leuke extra: de scherpe prijs.

€52.00


Hotel Copenhagen Island

Hotel met een unieke ligging. Zowel binnen als buiten is dit een parel van hedendaags Scandinavisch design: een architecturaal hoogstandje, lichte kleuren, veel daglicht en een trendy inrichting. Stijvol, luxueus en toch jong van geest. Op heel veel plekken in het hotel geniet je van een panoramisch zicht op de haven van Kopenhagen.

€70.00


Hotel Copenhagen Strand

Een historisch pakhuis werd omgetoverd tot een gezellig en stijlvol hotel, dat begin 2017 nog gerenoveerd werd. Zowel de kamers als het restaurant van hotel Copenhagen Strand kregen een frisse Deense look en feel. De sfeervolle ligging langs het water en vlak bij de belangrijkste winkelstraat maakt het af.

€80.00


Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be