Museum M

Museum M

Het indrukwekkende M Museum, ontworpen door de Belgische toparchitect Stéphane Beel, herbergt een prachtige collectie oude en nieuwe kunst geïnspireerd door de veelzijdigheid van Leuven. Naast de vaste collectie stelt het M Museum ook tijdelijke tentoonstellingen voor van hedendaagse kunstenaars, zowel jong talent als internationale kunstenaars.

Na jouw bezoek aan het museum kan je in het M-café terecht voor een hapje of een drankje, proef er ook zeker van de streekbieren.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Leopold Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven
Web
http://www.mleuven.be/

HistarUZ

HistarUZ

Het HistarUZ (historisch erfgoed van UZ Leuven) behoort tot één van de meest unieke musea ter wereld. Hier herbeleef je de échte oorlogsjaren in het oudste auditorium van het ziekenhuis. Maak kennis met de indrukwekkende verzameling erfgoed van instrumenten, onderzoekstafels, beeldmateriaal,…

Adres
Kapucijnenvoer 35 – Blok J
3000 Leuven
Web
http://www.uzleuven.be/histaruz

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be