Museum M

Museum M

Het indrukwekkende M Museum, ontworpen door de Belgische toparchitect Stéphane Beel, herbergt een prachtige collectie oude en nieuwe kunst geïnspireerd door de veelzijdigheid van Leuven. Naast de vaste collectie stelt het M Museum ook tijdelijke tentoonstellingen voor van hedendaagse kunstenaars, zowel jong talent als internationale kunstenaars.

Na jouw bezoek aan het museum kan je in het M-café terecht voor een hapje of een drankje, proef er ook zeker van de streekbieren.

Adres
Leopold Vanderkelenstraat 28
3000 Leuven
Web
http://www.mleuven.be/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Gratis: Ontdek hier onze gratis cityguides!

HistarUZ

HistarUZ

Het HistarUZ (historisch erfgoed van UZ Leuven) behoort tot één van de meest unieke musea ter wereld. Hier herbeleef je de échte oorlogsjaren in het oudste auditorium van het ziekenhuis. Maak kennis met de indrukwekkende verzameling erfgoed van instrumenten, onderzoekstafels, beeldmateriaal,…

Zoek je inspiratie voor een citytrip of weekend weg?
Ontdek de leukste bestemmingen wekelijks in je mailbox. Mis dit niet.
Ja, ik wil de leukste bestemmingen wekelijks per email ontvangen!

Adres
Kapucijnenvoer 35 – Blok J
3000 Leuven
Web
http://www.uzleuven.be/histaruz

Vond je dit interessant? Voor meer inspiratie en tips schijf je in op de wekelijks Citytrip.be nieuwsbrief → Ja, ik wil meer leuke bestemmingen ontdekken!