Parijs, Londen, New York en Milaan… Wat hebben deze 4 steden met elkaar gemeen? Fashion Week! Twee keer per jaar (voorjaar en najaar) trekken ontwerpers, celebrities en modejournalisten naar deze ‘Big 4’ voor de vier grootste modeweken ter wereld!

De laatste collecties van verschillende merken en ontwerpers worden dan in modeshows gepresenteerd. Hier wordt aan het grote publiek bekendgemaakt wat er het komende seizoen ‘hot’ en ‘not’ is.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Het mag dan wel niet mogelijk zijn voor iedereen om de exclusieve shows bij te wonen, toch is het zeker de moeite om tijdens deze weken in de Big 4 te vertoeven. Doorheen de hele stad merk je dat alles in het teken staat van Fashion Week. Hét moment om fashionista’s, fashionmodellen en celebs te spotten! Zo doe je toch nog wat inspiratie op!

Tip: boek zo vroeg mogelijk jouw citytrip, hotels doen hun prijzen stijgen naar aanleiding van dit event!

De kalender voor Fashion Week kan je hier bekijken. 

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be