Londen is natuurlijk een fantastische stad en een populaire bestemming voor een stedentrip. De stad kent steeds meer inwoners en een rijke historie. Ga shoppen in het gezellige stadscentrum, eet een hapje in de pub en bezoek een musea. Er is in ieder geval genoeg te doen voor de vakantieganger in Londen. Je kan de wereldstad gaan verkennen met de metro, de taxi of de bus. Het is echter nog veel leuker en gezonder om op de fiets te stappen. Er worden in Londen dan ook allerlei fietstours georganiseerd. Je komt dan langs alle hoogtepunten in de stad en een gids zal je van alles vertellen over de omgeving. Een fietstour in Londen is een leuke activiteit voor jong en oud.

Highlights Fietstour

Londen is een fijne stad om met de fiets te ontdekken. Wij raden de ‘Highlights Fietstour’ aan. Het handige is dat jij online een plekje kan reserveren voor de fietstour. Je komt langs alle beroemde bezienswaardigheden in de hoofdstad en een Nederlandstalige gids zal je informeren. Je komt bijvoorbeeld langs de London Eye, Big Ben en de Parlementsgebouw. Daarnaast zal je ook een stop maken bij het beroemde Buckingham Palace, Covent Garden, Smithfield Market. Uiteindelijk zal je ook een nog een kijkje nemen bij de St Paul’s Kathedraal. Het unieke aan de Highlights Fietstour is dat je een groot deel van de hotspots direct zal gaan bezoeken en de gids je kennis zal laten maken met de geschiedenis van de stad. Deelnemen aan de tour kost rond de 46,00 euro per persoon, maar het is zeker een aanrader.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Londen Privé Fietstour

Stel jij gaat met een vriendengroep of familieleden naar Londen, dan kan je ook nog kiezen voor een Londen Privé Fietstour. Het fijne is dat jij samen met de gids kan bepalen hoe de tour eruit zal komen te zien. Je kan een tocht maken door bepaalde wijken of gewoon langs alle bekende bezienswaardigheden. Daarnaast betaal je één vaste prijs voor de gehele groep, wat wel zo gemakkelijk is. De fietstour biedt de kans om heerlijk te ontspannen en op een relaxte manier kennis te maken met de Engelse hoofdstad. De gids is vanzelfsprekend Nederlandstalig en de tour duurt enkele uren. De fietsen zijn van een hoge kwaliteit, het is voor oudere personen ook mogelijk om een elektrische fiets te huren.

Fietsen huren in Londen

Je kan natuurlijk ook zelf de stad gaan ontdekken op de fiets. Gemakkelijk een fiets huren in Londen? Er zijn in Londen meerdere fietsverhuurbedrijven beschikbaar, waar jij een fiets naar eigen keuze kan huren. Het gaat om de gewone fietsen, maar ook elektrische fietsen. De huurfietsen zijn ook beschikbaar bij Santander Cycles, de fietsen staan dan door de hele stad en die kan goedkoop en eenvoudig huren voor een korte periode. Daarnaast zijn de fietsen ook door de gehele stad weer in te leveren. Wij raden je ook aan om een ritje te maken in een klassieke Londense taxi of een dubbeldekker bus. Simpelweg voor de unieke ervaring tijdens een citytrip Londen.

 

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be