Nebozízek restaurant

Nebozízek restaurant

Een erg populair restaurant in Praag is het Nebozízek restaurant. Wil je tijdens het eten ook jouw ogen eens de kost geven, dan is dit restaurant een aanrader. Van het terras is het uitzicht immers heel mooi. Reserveren is aangeraden!

Adres
Petřínské sady 411/14
118 00 Praha-Malá Strana
Tsjechië
Web
http://www.nebozizek.cz/en/
Café Imperial

Café Imperial

Voor je aan het kiezen van je gerecht op de kaart toekomt zul je eerst wat tijd nodig hebben om de schitterende omgeving in je op te nemen. Het restaurant huist in een prachtig Art Nouveau-pand in het oude centrum van de stad. Op de kaart vind je zowel Tsjechische klassiekers als internationale gerechten.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

‘Café Imperial’ is ook erg geliefd bij de bewoners van Praag zelf. Reserveren is dus absoluut aan te raden.

Adres
Café Imperial
Na poříčí 1072/15
110 00 Prague
Web
http://www.cafeimperial.cz/en/
Hergetova Cihelna

Hergetova Cihelna

Een absoluut stijlvol restaurant waar naar het schijnt de visgerechten uitstekend zijn. Hoewel het interieur zeer smaakvol en aangenaam is, moet je als het weer het je toelaat toch vooral op het terras proberen te eten. Je hebt er namelijk een schitterend uitzicht over Praag en vooral over de Karelsbrug.

Adres
Hergetova Cihelna‎
Cihelná 2b
118 00 Prague
Web
http://www.kampagroup.com/en/restaurants/hergetova-cihelna/

Café Savoy

Café Savoy

Nog een Art Nouveau-parel in Praag is het ‘Café Savoy’ in Mala Strana. Je kunt hier terecht vanaf ’s morgens 8u voor een heerlijk ontbijt of ’s middags voor een uitstekende lunch. De keuken is Frans geinspireerd met een Tsjechische invloed. Tijdens het nuttigen van al dat lekkers heb je zeker de tijd om de grote kristallen luchters en het overdadige interieur te bewonderen.

Adres
Café Savoy
Vítězná 124/5
15000 Praha 5 – Malá Strana
Web
http://cafesavoy.ambi.cz/cz/
Ginger & Fred

Ginger & Fred

Met een tof decor en een uniek zicht worden hier zowel nationale als internationale gerechten geserveerd. Vooral de Franse keuken is hier hot: lekkere gerechten bereid met seizoens- en lokale producten. Maar wie gewoon een burger of gegrilde vis met frietjes wil eten kan hier zeker ook terecht.

Adres
Rašínovo nábřeží 1981/80
12000 Praha 2
Web
http://www.ginger-fred-restaurant.cz/en/
KOGO

KOGO

‘KOGO’ in de Havelska straat is het eerste restaurant van wat ondertussen een kleine, kwalitatieve keten is geworden. Hoewel dat voor ons vaak nogal een negatieve bijklank heeft, gaat dat zeker niet op voor ‘KOGO’. Ze zijn bekend en groot geworden net omdat ze superkwaliteit serveren. Hun keuken is de klassieke Italiaanse keuken uit de regio’s Toscane, Umbrië en Abruzzo. Voor de liefhebbers iets om duimen en vingers bij af te likken.

Adres
KOGO
Havelská 499/27
110 00 Praha-Staré Město
Web
http://kogo.cz/restaurace-kogo/0-1-1-o-restauraci
Mlýnec

Mlýnec

Aan de voet van de Karelsbrug ligt een tweesterrenzaak, ‘Mlýnec’. De keukenbrigade van dit toprestaurant verwerkt Aziatische, Franse en Tsjechische invloeden tot één harmonieus excellent geheel. Een ware culinaire belevenis met de Karelsbrug op de achtergrond. Nodeloos te zeggen dat je best reserveert…

Adres
Mlýnec
Novotného lávka 9
110 00 Prague
Web
http://www.mlynec.cz/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be