The Chocolate Line

The Chocolate Line

Brugge is dé stad van de chocolade, je vindt er heel wat chocolatiers. Veruit de bekendste is The Chocolate Line, op het Simon-Stevinplein. Hier staat iedereen steeds met verstomming geslagen te kijken naar de etalage vol creaties van chocolatier Dominique Persoone.

Adres
Simon Stevinplein 19
8000 Brugge
Web
http://www.thechocolateline.be/
Lee Loo

Lee Loo

Wie denkt dat Brugge een stoffige oude stad is moet dringend eens binnenstappen bij Lee Loo. De zaakvoerders van deze hippe winkel hebben hun roots in de electro wereld van de jaren 80. Door deze invloeden te combineren met hun kennis uit de mode- en kunstwereld weten ze in hun winkel een uniek aanbod te geven van kledij en accessoires. Naast een divers aanbod biedt de winkel ook de garantie dier- en milieuvriendelijke kledij te verkopen. Noem het vintage, noem het exclusief, noem het hipster… weet dat je het bij Lee Loo kan vinden!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
St-Jakobsstraat 19
8000 Brugge
Web
http://www.leeloo.be/
Langestraat

Langestraat

Ken je de steenstraat reeds vanbinnen en vanbuiten, of heb je genoeg van de ketens die je in elke Belgsiche grootstad terugvindt? Dan raden we je aan eens een kijkje te nemen in de Langestraat. Door enkele nieuwbouwprojecten in de straat alsook een nieuwe ondergrondse parking kent de straat een ware heropleving wat betreft haar shopping gehalte. De winkels in de Langestraat zijn eerder kleine boetieks. Je vindt er zowel dure merkkledij als gezellige tweedehands winkeltjes! Je kan het shoppen hier ook makkelijk afwisselen met een hapje of een drankje in één van de vele bars en restaurantjes.

Adres
Langestraat
8000 Brugge
Web
                                                                              http://www.langestraathoogstraat.be/
Steenstraat

Steenstraat

De Steenstraat staat bekend als de belangrijkste winkelstraat in Brugge en wordt vaak vergeleken met de Antwerpse Meir. De shoppingstraat begint aan ‘t Zand waar het concertgebouw van Brugge gelegen is en loopt tot aan de Grote Markt.

Adres
Steenstraat
8000 Brugge
Rococo

Rococo

Brugge kent een 20-tal kantwinkels. De meesten bevinden zich in het centrum van Brugge waaronder Rococo, Duchesse, The Lace Garden, Lace Gallery etc. Rococo is gevestigd in de Wollestraat en biedt een uitgebreide collectie aan van oude en hedendaagse kantwerken. In de tentoonstellingsruimten worden demonstraties gegeven die je niet mag missen!

Adres
Wollestraat 9
8000 Brugge
Web
http://www.rococobrugge.be/
Zilverpand

Zilverpand

Het winkelcentrum Zilverpand is makkelijk te bereiken vanuit de Steenstraat. Het is gelegen in het commerciële hart van Brugge, in een stijlvol winkelproject. Dit is hét winkeladres bij uitstek voor wie houdt van sport, mode, lekker eten en rust. Voor elk wat wils dus!

Adres
Zilverpand
8000 Brugge
Web
http://www.zilverpandbrugge.be

BbyB

BbyB

Wist je dat er in de Brugse binnenstand meer dan 40 pralinewinkels zijn? Eén van de adressen die je zeker moet aandoen in je jacht naar heerlijke chocolade is BbyB (de afkorting van Babelutte by Bartholomeus). De strakke winkel oogt kleurrijk door de uniforme en genummerde doosjes. Elke praline ziet er hetzelfde uit : een lang staafje. Maar de vulling is telkens, verrassend anders. Ook ongewone en gedurfde combinaties, zoals #14 met pure chocolade, kersen en kaneel of # 63 met witte chocolade, passievrucht en basilicum.

Adres
Sint Amandsstraat 39
8000 Brugge
Web
http://www.bbyb.be
Maison Pickery

Maison Pickery

Maison Pickery is gevestigd in de Breidelstraat. Hun eigen creaties in zowel moderne als klassieke stijl onderscheiden zich van de andere Brugse kantwinkels. De uitgebreide collectie van handgeborduurde keukenlinnen, servetten en tafelkleden zijn een streling voor het oog!

Adres
Breidelstraat 8
8000 Brugge
2Be

2Be

Eén van de grootste shops met speciale bieren vind je in het historische gebouw “Huis Perez de Malvenda”. De shop is een samenbrengen van  oude en nieuwe architectuur. In het gamma van enkel “Belgische producten” vind je een ruim assortiment van bieren, chocolade, biscuits, t-shirts enz…. Op de binnenkoer is er de per­manente tentoonstelling “ 780 Belgische bieren met hun specifiek glas” die zeker het bezoeken waard is. Of geniet op het terras van een lekker biertje.

Adres
Wollestraat 53
8000 Brugge
Web
http://www.2-be.biz/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be