Braderie van Rijsel

Braderie van Rijsel

Proef de sfeer en ambiance tijdens de Braderie van Rijsel in het eerste weekend van september. Wandel voorbij maar liefst 10.000 marktkramers en prikkel al je zintuigen! Is het tijd voor wat vertier? Breng dan een bezoekje aan de kermis met maar liefst 200 attracties! Je merkt het al, in Rijsel is er altijd wel iets te beleven.

Adres
L’esplanade
59000 Rijsel
Frankrijk
Web
http://www.braderie-de-lille.fr
Markt van Wazemmes

Markt van Wazemmes

Deze zondagsmarkt, tegenwoordig meerdere dagen open, is verspreid over verschillende straten. Op zondag staan er 400 marktkramen met levensmiddelen, maar ook met exotische producten, bloemen en stoffen. Breng zeker een bezoekje aan deze gezellige en kleurrijke markt tijdens jouw citytrip aan Rijsel!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Place de la Nouvelle Aventure
59000 Rijsel
Frankrijk

Lille comics festival

Lille comics festival

Stripliefhebbers, opgepast! Het Lille Comics Festival is een 2-daags stripfestival dat plaatsvindt tijdens het eerste weekend van november. Ontdek het verborgen talent in jezelf en volg tekenlessen, breidt je collectie uit of leer de personen achter hun strips kennen.

Adres
Gare St. Sauveur
Boulevard Jean-Baptiste Lebas
59800 Rijsel
Frankrijk
Web
http://www.lillecomicsfestival.com/
Piano festival

Piano festival

Op 12, 13 en 14 juni 2015 vindt het jaarlijks Lille Piano Festival plaats. In dat weekend zullen er op verschillende locaties optredens worden gegeven door pianisten, ook zullen er masterclasses zijn. Voor alle pianoliefhebbers een leuke ervaring!

Adres
30 place Mendès France
59000 LILLE
Web
http://www.onlille.com

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be