New York, Washington D.C., Miami, Los Angeles, San Francisco: de VS telt tal van prachtige steden die het ontdekken waard zijn! Ben je ook van plan om in de States op citytrip te gaan? Dan zal je op voorhand een ESTA-aanvraag moeten indienen. Met VisumBuitenland.be vraag je op een eenvoudige en veilige manier jouw ESTA aan.

Wat is ESTA?

Een ESTA USA is een verplichte reistoestemming waarmee je zonder visum naar de Verenigde Staten kan reizen. Elke buitenlandse toerist die de Verenigde Staten wil bezoeken heeft dus zo’n ESTA nodig. Heb je die niet, dan wordt je de toegang tot het land ontzegd. Op tijd jouw ESTA aanvragen is dus de boodschap, en VisumBuitenland.be helpt je daarbij!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Hoe werkt een ESTA-aanvraag met VisumBuitenland.be?

Een ESTA USA aanvragen via VisumBuitenland.be verloopt snel en eenvoudig. De slimme vragenformulieren en het Visum Supportcenter zorgen ervoor dat je de online aanvraag probleemloos doorloopt. Dankzij de feedback- en correctiefunctie gaat VisumBuitenland.be namelijk al tijdens het invullen veel voorkomende fouten opsporen en die voor jou gaan aanduiden. Op die manier zorg je ervoor dat jouw ESTA-aanvraag correct wordt ingevuld. Gemakkelijk, toch?

Meer weten?

Ga je naar de VS en wil je ook gebruikmaken van het VisumBuitenland.be-formulier? Bekijk dan snel hun website.

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be