Duitsland is echt een van de mooiste landen van Europa. Veel mensen gaan er dan ook weer ieder jaar op vakantie. Het mooie van Duitsland is dat er altijd wel iets te doen is, van gezellige steden bezoeken tot aan wandeltochten maken. Ook is het zo dat het land nu niet bepaald ver weg ligt, je bent er dus zo. Hierdoor is het heel makkelijk om op vakantie te gaan naar dit prachtige land, via Last Minutes kan je zonder problemen een reis boeken voor een voordelige prijs!

Steden in Duitsland

Berlijn, Duitsland

Duitsland staat bekend om haar vele steden, het is dan ook echt wel een land met steden van aardige proporties. Zo kun je altijd een keer naar Berlijn gaan. Dit is van heel Duitsland de grootste stad. Neem dus eens een kijkje bij de Brandenburger Tor of ga op een rondleiding door het Parlement, ontzettend bijzonder om eens te zien. Er zijn nog veel steden die je kunt bezoeken. Zo is het ook bijzonder om naar Keulen te staan. De zwarte kerk is werkelijk waar adem benemend.  Of je kunt naar de haven van Hamburg gaan. Kortom, er is altijd wel wat te beleven in Duitsland.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Het weer in Duitsland

Duitsland lijkt qua weer een beetje op Nederland, hier komt dan ook bij dat het nog wel eens kan regenen. Echter is het in de zomer vrijwel altijd heerlijk warm, zo kun je toch nog een beetje bruin worden. Duitsland heeft een vrij gematigd klimaat, hierdoor zijn de zomers niet extreem heet en de winters niet super koud. Hierdoor is het land een perfecte plek om heen te gaan, je bent dus niet echt gebonden aan een bepaald seizoen.

De natuur van het land

Ook kun je in Duitsland vele grote natuurgebieden vinden. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het Zwarte woud. Dit staat te boek als een van de meest uitgestrekte bossen van heel Europa. Hier vindt je veel watervalletjes, en in de herfst en lente kun je altijd weer veel wild zien in het bos. Het is hier in de omgeving heel makkelijk om te gaan wandelen. Dit komt door het feit dat er vele wandelpaden gelegen zijn in het bos. Ook kun je hier makkelijk fietsen, ga er dus eens op uit!

Dus de redenen om voor Duitsland te kiezen:

  • Je kunt werkelijk waar alle kanten op
  • Duitsland heeft ontzettend veel steden die je kunt bezoeken
  • Ook is er een prachtige natuur te vinden
  • Ieder plekje heeft wel weer zijn eigen prachtige charme

Duitsland is dus een land wat je gewoon eens gezien moet hebben. Veel mensen denken dat het een beetje Nederlands is, maar het is echt een land met een eigen charme en geschiedenis. Er zijn dus een hoop steden te vinden en ook voor de natuur ben je hier op de goede plek. Mocht je nu een goedkoop reisje willen scoren dan kun je bestellen via Last Minutes. Zo heb je vrijwel altijd een prachtige locatie voor een ontzettend lage prijs!

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be