Ermou

Ermou

Ermou is de drukste, autovrije winkelstraat in Athene! Deze straat begint aan het Syntagma plein om te eindigen nabij het Keramiekmuseum en zit vol gepakt met warenhuizen, grote filiaalketens, haute couture shops en zoveel meer. Ermou wordt vaak vergeleken met de Ramblas in Barcelona of de uitgebreide versie van de Amsterdamse Kalverstraat.

Adres
Ermou
Athens
Kolonakiplein

Kolonakiplein

Dit plein bevindt zich in de meest ‘chique’ buurt van Athene. Rondom het plein vind je allerlei eet- en drinkgelegenheden maar ook enkele leuke winkels. Wie graag eens gaat winkelen kan in de zijstraatjes rondom het plein terecht, schrik echter niet door het hogere prijssegment van deze winkels! Er zijn namelijk heel wat designboetieks te vinden in deze buurt.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Platia Filikis Eterias 3
Athene

Monastiraki

Monastiraki

Wil je eens wat anders dan de grote winkels? Ga dan op zondag eens langs bij de rommelmarkt van Monastiraki! De rommelmarkt biedt een totaal aanbod, je vindt er een mix van echte rommel en authentieke spullen. Ook de antiek liefhebber zal hier zijn gading vinden! Naast de Monastiraki vind je de wijk Psiri. In deze wijk zijn er nog tal van authentieke ambachtswinkels terug te vinden.  Ook ‘s avonds loont het de moeite af te zakken naar deze buurt, op iedere hoek van de straat valt hier wel iets te beleven!

Adres
Zoodochou Pigis 2
Athene

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be