Sloane street

Sloane street

Ben je op zoek naar exclusieve outfits, schoenen of designer handtassen? Dan vind je ze zeker in Sloane street. Je kan er immers de grootste fashion merken ter wereld terugvinden.

Adres
Sloane St
London SW1X 9QX
Web
http://www.sloane-street.co.uk/stores/
Oxford Street

Oxford Street

Oxford Street is een van de drukste winkelstraten van Europa, maar als ‘shopaholic’ ben je er niet weg te slaan. In Oxford Street moet je vooral zijn voor de internationale modeketens. Smeer je kuiten maar alvast in!

Adres
Oxford St
London
Web
http://oxfordstreet.co.uk/shopping/
Primark

Primark

Primark is een Ierse keten die budgetkleding aanbiedt voor dames en heren. Sinds enkele jaren is ze ook in opmars in buurlanden zoals Frankrijk, Duitsland, Spanje en ook in België (Luik, Gent en Brussel). Klaar om met een volledig nieuwe garderobe terug te keren?

Adres
54-56 Kilburn High Road
London
Web
http://www.primark.com

Harrods

Harrods

Harrods is een soort baken in de stad en veel toeristen beschouwen dit niet alleen als een wereldberoemde winkel, maar ook als een grote toeristische attractie. Er zijn meer dan 300 afdelingen op zeven verdiepingen en u kunt hier zonder probleem heel wat tijd doorbrengen en veel geld uitgeven. De spectaculaire inrichting is adembenemend. Let op het Egyptische tintje.

Adres
Knightsbridge
London SW1X 7XL
Web
http://www.harrods.com/
Selfridges

Selfridges

Aan het begin van Oxford Street vind je het toonaangevende warenhuis Selfridges. Wat je ook zoekt, een tas, schoenen, cosmetica, woninginrichting, een boek, delicatessen of een café, in dit ongelooflijke warenhuis vind je het! Er is een grote afdeling met designerkleding voor heren, dames en kinderen en een afdeling Superbrands, met onder andere Balenciaga, Dolce & Gabanna en Alexander McQueen.

Adres
400 Oxford Street
London W1H 6HB
Web
http://www.selfridges.com/
Paul Smith

Paul Smith

De beroemdste Britse mode-ontwerper is wel Sir Paul Smith. Zijn label is gebaseerd op klassieke Britse kleding met een bijzonder tintje. Stap hier binnen voor plezierig winkelen en mooie cadeautjes voor mannen.

Adres
122 Kensington Park Road
Notting Hill W11 2EP
Web
http://www.paulsmith.co.uk/
London Beatles Store

London Beatles Store

In de London Beatles Store vind je alle mogelijke artikelen die verwijzen naar tjah, hoe kan het ook anders: The Beatles. Van platen en cd’s tot talloze (vaak nutteloze) gadgets.

Adres
231 Baker Street
London NW1 6XE
Web
http://www.beatlesstorelondon.co.uk/
Butler & Wilson

Butler & Wilson

Ga eens langs bij Butler & Wilson als je op zoek bent naar schitterende vintage kleding in uitstekende staat. Deze winkel staat in het hartje van Chelsea aan de Fulham Road, en heeft een uitgebreide keuze aan chique jurken, art-decojuwelen, tassen en zelfs Marilyn Monroe-foto’s.

Adres
189-191 Fulham Road
Chelsea
London SW3 6JN
Web
http://www.butlerandwilson.co.uk/
Topshop & Topman

Topshop & Topman

Topshop is geliefd bij beroemdheden en hun stijladviseurs. Hier vind je een enorme keuze aan goedkope kleding en accessoires. Modegodin Kate Moss is zo’n enorme fan dat ze zelfs haar eigen collectie heeft ontworpen voor Topshop. Bezoek de grote vlaggenschipwinkel aan Oxford Circus voor de ultieme winkelervaring. Hier tref je over vier verdiepingen verspreid antieke kleding, designercollecties, extra grote en extra kleine maten en nog veel meer. Er is zelfs een snoepbalie, om je te helpen je energieniveau op peil te houden.

Adres
216 Oxford Street
London
Web
http://www.topshop.com