The Rum Kitchen

The Rum Kitchen

Ga je naar The Rum Kitchen, dan lijkt het even alsof je in een houten cabine op het strand in de Caraïben zit. Je kan er genieten van heerlijke cocktails en verrukkelijke maaltijden, dit alles vergezeld door opzwepende beats. De naam verklapt het eigenlijk al maar in de kelders van The Rum Kitchen ligt er een grote schat… wel 100 varianten rum!

The Rum Kitchen heeft 2 locaties in Londen: in Notting Hill en in Carnaby Street.

Adres
6-8 All Saints Rd‎
London W11 1HH
Web
http://therumkitchen.com/
Shoreditch House

Shoreditch House

Shoreditch House een geweldige plek voor een avondje uit. Het is gevestigd in een gerenoveerd fabrieksgebouw en telt verschillende bars, een restaurant, kapper, zwembad,… Alles is erg mooi aangekleed en het pand alleen al is de moeite om te bezoeken.

Adres
Ebor Street, Shoreditch
London E1 6AW
Web
http://www.shoreditchhouse.com

The Blue Bar

The Blue Bar

Dit is de bar van het chique hotel ‘The Berkely’ en een echte celebrity hotspot. Zoals de naam al liet vermoeden is de bar nogal blauw, de algemene sfeer is er één van overdaad en luxe. De geserveerde cocktails behoren absoluut tot de betere in Londen.

Adres
The Blue Bar – The Berkeley
Wilton Place
Knightsbridge
London SW1X 7RL
Web
http://www.the-berkeley.co.uk/page.aspx?id=502
Royal Albert Hall

Royal Albert Hall

Wie Royal Albert Hall zegt, zegt The Proms! Royal Albert Hall is de thuisbasis van The Proms, maar ook bekende artiesten zoals The Rolling Stones, The Beatles, Abba,… hebben hier opgetreden in het verleden. Niet enkel muziek liefhebbers kunnen hier terecht voor een avondje vertier. Er worden ook evenementen georganiseerd zoals schaatsen, tennis tot zelfs sumo worstelen!

Adres
Royal Albert Hall
Kensington Gore
Londen
Web
http://www.royalalberthall.com/
Absolut Icebar

Absolut Icebar

In de Londense wijk Mayfair vind je de opvallende Absolut Icebar. Alles in deze bar is gemaakt van ijs, van de bar tot de zitplaatsen en de glazen. De temperatuur binnen bedraagt dan ook het hele jaar door -5 graden. Bij het binnengaan van de bar krijg je een thermische cape en handschoenen om je tegen de koude te beschermen en te kunnen genieten van de unieke sfeer. Chilly but refreshing. Santé!

Adres
31-33 Heddon Street
London W1B 4BN
Web
http://www.icebarlondon.com
Lounge Lover

Lounge Lover

De mensen verantwoordelijk voor het baroque-kitsch restaurant ‘Les Trois Garçons’ hebben nog een excentrieke locatie aan hun portfolio toegevoegd. In een voormalig vleesverpakkend bedrijf achter het restaurant vind je nu de eclictische cocktailbar ‘Lounge Lover’, een ode aan extravagantie en surrealisme. De cocktails worden door de kenners goed gequoteerd!

Adres
Cocktailbar Lounge Lover
1 Whitby Street
London E1 6JU
Web
http://www.loungelover.co.uk
Rich Mix

Rich Mix

‘Rich Mix’ is een echte culturele hotspot. Concertzaal, expositieruimte, bar, café, er gebeurt steeds vanalles. Er is ook een cinemazaal die zowel blockbusters als independant movies vertoont en er worden ook stand-up comedians en performance artists geprogrammeerd. Als cultuurfreak in de breedste zin van het woord moet je hier dus eens geweest zijn.

Adres
Rich Mix
35-47 Bethnal Green Road
London E1 6LA
Web
http://www.richmix.org.uk/
The Dolphin Pub

The Dolphin Pub

Laat je niet misleiden door de ietwat ouderwetse, zelfs ‘tacky’ uitstraling van het pand en interieur. Hier moet je zijn voor een gewone goeie nacht uit. De muziek gaat van housy tunes tot disco en karaoke tunes. Het klinkt misschien allemaal wat afschrikwekkend, maar ga erheen en je bent gelanceerd voor een absolute, ietwat trashy, partynacht.

Adres
165 Mare Street
London E8 3RH
Web
http://www.thedolphin-pub.com