Goa

Goa

Ben je op zoek naar een nachtclub om los te gaan op de beats van internationale dj’s? Ga naar Goa! De discotheek is gelegen in de Ostiense buurt en helemaal ingericht volgens het oude Engelese koloniale thema. Vooral liefhebbers van techno en house komen hier aan hun trekken. Voor de fuifbeesten is de club voorzien van een aantrekkelijke dansvloer, wie het liever op het gemak doet, kan terecht in de comfortabele zetels van de lounge.

Adres
Via Giuseppe Libetta 13
00154 Roma
Web
http://www.goaclub.com
Bartaruga

Bartaruga

Deze chique bar, opgetrokken in barokstijl, wordt veel bezocht door de locals. Laat dit je echter niet afschrikken, ook toeristen worden hier met open armen ontvangen! De bar is zo gezellig ingericht dat ook menige beroemdheden hier wel eens hun avond durven doorbrengen. In de bar is speelt muziek van soul tot funk maar ook house en techno passeren hier op regelmaat. De muziek wordt luider naarmate de avond vordert, je zult als snel enkele Italiaanse schoonheden op de dansvloer zien! Wie dus meer van gezelligheid en een intieme sfeer houdt, moet zeker langsgaan bij Bartaruga!

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Adres
Piazza Mattei, 8
00186 Roma
Coyote

Coyote

Een relaxte bar in de Testaccio-buurt met een warme informele sfeer. Als je vrij vroeg gaat kun je rustig nog iets drinken aan de bar vóór alle tafels en stoelen aan de kant gaan om de dansvloer vrij te maken. Muziekgenre: pop, r&b, house, disco. In de zomer is er ook een leuke buitenruimte verbonden aan de bar waar je een prachtig uitzicht hebt op nachtelijk Rome.

Adres
Coyote Bar
Via di Monte Testaccio, 48
00153 Roma
Web
http://coyotebar.it/

Le Coppelle 52

Le Coppelle 52

Een leuke trendy cocktailbar met meer dan 100 cocktails op de kaart in het centrum van Rome. Voor de deur op het leuke pleintje staat hun terras met comfortabele zetels maar je moet wat geluk hebben om er één te bemachtigen, groot is de bar immers niet.

Adres
Le Coppelle 52
Piazza delle Coppelle 52
00186 Roma
Bloom

Bloom

Dé VIP-hotspot van Rome. Als je beroemdheden wil zien moet je hier zijn, vooral op maandag (Bloomondays) is het niet ongewoon om te staan feesten naast spelers van de lokale topvoetbalclubs en Italiaanse modellen. Je moet er wel wat voor over hebben want goedkoop is het er niet en er is een strikte door policy. Dress to impress!

Adres
Club Bloom
Via del Teatro Pace, 30
00186 Roma
Fluid

Fluid

Als je graag de lokale hippe en fashionable bars checkt dan moet je zeker langs bij ‘Fluid’, een fascinerende locatie. Het interieurconcept laat zich best omschrijven als een symbiose van natuur en technologie. Je kunt er vanaf de namiddag terecht voor een aperitief en na 22u wordt het een nachtclub met nu-jazz en deephouse op de draaitafels.

Adres
Fluid‎
Via del Governo Vecchio, 46
00186 Roma
Web
http://www.fluideventi.com/
Stairs

Stairs

‘Stairs’ is een bar met twee gezichten op twee verdiepingen. Op de begane grond vind je de cocktailbar waar je kunt kiezen uit 91 cocktails plus long drinks, speciale koffies en wijn. Op de kelderverdieping heerst er een intiemere sfeer met gedempt licht, leren fauteuils en aangepaste etnische decoratie. Hier kun je met een groepje vrienden rustig gaan zitten en kan een van jullie zijn favoriete cocktail bestellen. Van donderdag tot zondag wordt er ook een aangepast internationaal aperitief aangeboden wat iedere week wisselt van nationaliteit.

Adres
Stairs
Via della Scala, 43
00153 Roma
Web
http://www.stairsclub.it/

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be