Ga je winkelen in Londen en wil je je graag oriënteren over de beste plekken voor jou om te gaan shoppen? Op deze pagina geven we je graag wat basisinformatie over het winkelen in Londen. Een dagje shoppen in de Engelse hoofdstad is over het algemeen een stukje duurder dan een dagje winkelen in de meeste plekken in Nederland. Wel is een dag winkelen in deze stad een ervaring op zich. Er is voor iedereen wel wat te vinden en het geeft je de kans om de stad te bekijken. Hoewel je in Londen over het algemeen meer geld kwijt bent, zijn er ook een aantal plekken waar je als koopjesjager terecht kunt.

De beste locaties om te winkelen in Londen

Wanneer je een dagje gaat winkelen in Londen is het handig om een globaal idee te hebben welke winkels je waar vindt. Harrods is een warenhuis in Londen met maar liefst 90.000 vierkante meter aan winkels. Er is hier een ruim aanbod aan artikelen. Er zijn veel verschillende kledingwinkels, parfum- en schoonheidsproducten voor vrouwen en elektronica voor mannen. Bij Harrods is er voor vrijwel iedereen iets te vinden.

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Wanneer je een liefhebber bent van speelgoed dan moet je bij Hamleys zijn. Dit is een paradijs voor kinderen en speelgoedliefhebbers. Deze winkel is te vinden aan Regent Street en heeft maar liefst 7 verdiepingen aan speelgoedwinkels. Wanneer je Londen bezoekt met je kinderen zal je hun een groot plezier doen door Hamleys een bezoek te brengen. Bovendien is er voor ouderen ook veel te vinden.

Covent Garden is een plek in Londen waar winkels en markten worden gecombineerd. Er zijn hier 4 markten te vinden. Tussen de markten zijn winkels en horecagelegenheden gevestigd. Hoewel Covent Garden erg leuk en bijzonder is om te bezoeken dien je er wel rekening mee te houden dat het hier in de weekeinden erg druk kan zijn.

Ben jij een liefhebber van vintage kleding? Londen is de plek om deze kleding te vinden. Op meerdere plekken in de stad kun je winkelen in Londen voor leuke vintage kleding. Je vindt er kleding van tussen de jaren 20 tot de jaren 80. Vaak zit deze kleding in een hoger prijssegment, maar een aantal vintage winkels bekijken tijdens het winkelen in Londen is ook een erg leuke ervaring.

Ben je serieus op zoek naar kleding, maar wil je niet teveel geld uitgeven? Dan is de Primark een goede optie voor jou. De Primark vind je aan de Oxford Street.

Maar 24 uur de tijd om te shoppen? Lees dan ook waar te shoppen in Londen

Meer weten over Londen? Bekijk ook:

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be