Zoek tijdens Halloween mee de spanning op in Londen met deze 4 leuke tips…

The haunted Tower of London

Voor honderden jaren was de Tower of London een plaats waar executies en foltering elkaar afwisselden. Er wordt gezegd dat het in de toren spookt. Anne Boleyn haar geest is wellicht de meest gekende van allemaal. Zij werd op die plaats onthoofd door Hendrik VIII en volgens de legende zou ze ’s nachts in de gangen rondspoken met haar hoofd in haar handen. Durf jij haar een bezoekje brengen?

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

The London Dungeon, als je durft

In de de toeristische attractie ‘The London Dungeon’ ontdek je, dankzij special effects en realistische acteurs, met al jouw zintuigen de gruwelijke geschiedenis van Londen. Hier word je door Jack The Ripper achtervolgd door de donkere gangen, ontmoet je Mrs Lovet in haar Bell Yard Pie Shop en zie je de beruchte moordlustige King Henry VIII. Maar kijk vooral uit voor Sweeney Todd, ‘the Demon Barber of Fleet Street’, die jou maar al te graag een scheerbeurt zou willen geven.

Jack the Ripper Tour

Bij het vallen van de avond zal je worden meegenomen op een tour door de kleine steegjes van Spitalfields en Whitechapel. Je treedt in de voetstappen van een van de meest bekende seriemoordenaars aller tijden, Jack the Ripper.

Vier Halloween in The Roof Gardens

Ieder jaar kan je een Halloween feestje bijwonen in The Roof Gardens. Kleed je op en ga er genieten van een lekkere Halloween cocktail. Het feestje en het uitzicht van deze exclusieve locatie is onvergetelijk!

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be