Onze redactie heeft vijf apps geselecteerd die absoluut handig zijn tijdens je volgende citytrip naar Londen. Of je nu lekker wil gaan eten, tot in de late uurtjes wil uitgaan, alle bezienswaardigheden wil aandoen of vlot een taxi of met het openbaar vervoer wil reizen in Londen… met deze apps haal je nog meer uit je stedentrip!

Dit is de selectie van het Citytrip-team :

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

Toptable

Via deze app (beschikbaar voor de iPhone, iPad en Android) kan je online een tafeltje reserveren in een restaurant van je smaak. De app laat toe te zoeken op wijken, zoals West End, Soho, Piccadilly, Covent Garden, enz. waardoor je gegarandeerd verrassende adresjes zal ontdekken. Reserveren doe je met enkele vingerklikken. En dat doe je uiteraard op basis van de beoordelingen die vorige bezoekers hebben achtergelaten bij Toptable. Een aanrader voor lekkerbekken! (Meer info…)

London Pub Crawls

Wie een citytrip naar Londen maakt, die brengt zeker een bezoekje aan een originele en drukbezochte pub… zoveel is zeker. Met deze app kan je zoeken naar populaire pubs in de omgeving waar je je bevindt. (Meer info …)

Time Out London

Een completere stadsgids dan Time Out kan je je niet inbeelden. Naast de gedrukte, periodieke editie van Time Out is er nu ook de app met leuke handigheidjes als “restaurants nearby” of “bars and pubs nearby”. Maar je krijgt ook een overzicht van concerten en shows. Alle bezienswaardigheden in Londen zijn overigens netjes op een kaart aangeduid. Heel simpel dus : je vertrekt niet op citytrip naar Londen voor je deze app op je iPhone of iPad hebt gezet. (Meer info …)

Hailo

Neem je wel eens een taxi in Londen, dan is deze app van Hailo een must have. 23.000 chauffeurs van een “black cab” in Londen zijn aangesloten op het systeem. Via de app geef je je locatie door en binnen de tien minuten staat een taxi voor je neus. Betalen kan met een credit card. Héél erg handig! (Meer info …)

London Transport for iPhone

Verkies je echter het openbaar vervoer? Of vind je de metro in Londen buitengewoon charmant? Via deze app kan je je reis met de “London Underground” netjes plannen. Eventuele vertragingen krijg je real-time op je telefoon te zien. Zo haal je het maximum uit je stedentrip in deze stad. (Meer info …)

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be