Visit Holland

Plan je een citytrip naar Amsterdam en ben je op zoek naar praktische informatie? Met de gratis ‘Visit Holland’ applicatie stel je zelf een persoonlijk reisschema samen, boek je voordelig je hotel en blader je o.b.v. je eigen voorkeur doorheen bezienswaardigheden, musea, … . Je doet boordevol inspiratie op en ontdekt het beste van Nederland op een innovatieve manier. Bovendien zijn de content en kaarten altijd en overal offline beschikbaar!

Download de Visit Holland app

Deze zomer nog op citytrip gaan? Ontdek bij Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be de leukste bestemmingen tegen scherpe prijzen!

I Amsterdam City Guide

De ‘I Amsterdam City Guide’ is de nieuwste mobiele stadsgids van Amsterdam en is volledig gratis beschikbaar op jouw smartphone! Met deze applicatie navigeer je vande ene locatie naar de andere, blader je doorheen de bekendste hot spots en events en sla je je favoriete attractie op. Al deze functies zijn bovendien verwerkt in één handige applicatie!

Download de I Amsterdam City Guide app

Anne’s Amsterdam

Ben jij ook zo gefascineerd door de Tweede Wereldoorlog? Herbeleef hem dan nu op een interactieve en vernieuwende manier met de applicatie ‘Annes Amsterdam’. Via deze app treed je in de voetsporen van Anne Frank en kun je 30 items verzamelen op verschillende locaties in de stad, van persoonlijke verhalen tot unieke oorlogsfoto’s en videofragmenten. Deze applicatie is gratis beschikbaar voor iOS, Android en WP7.

Annes Amsterdam

Download de Annes Amsterdam app 

Street Museum NL

Ontdek Noord-Holland met de gratis applicatie Street Museum NL. Richt je camera op het straatbeeld en neem een kijkje in de wereld van vroeger. Met deze app aanschouw je meer dan duizend beelden waarvan 99 in het centrum vanAmsterdam en herbeleef je de turbulente geschiedenis van Noord-Holland, in de palm van je hand. Google Maps maakt alles nog eenvoudiger, in één oogopslag zie je waar je historische beelden kunt vastleggen!

Download de Street Museum NL app

Spotted by Locals

Heb jij altijd al een stad willen leren kennen door de ogen van een ‘local’? Dan is dit nu jou kans! Met de applicatie ‘Spotted by Locals’, selecteer je jou bestemming (keuze uit 42 Europese bestemmingen!) en kun je meteen aan de slag. 6 bloggers geven je up-to-date insider-tips over hot spots, cafés en restaurants in Amsterdam. De GPS functie bepaalt jouw locatie en geeft alle bezienswaardigheden weer in je buurt, toont je een foto met een korte beschrijving en geeft je praktischeinformatie. Deze applicatie beschikt over een gratis trial-versie per bestemming en een volledige versie van € 3,99. Tip: deze applicatie is enkel beschikbaar in het Engels.

Download de Spotted by Locals app

TIP: Op zoek naar een speciale citytrip aanbieding? Houd onze pagina's met aanbiedingen in de gaten voor hotels (met vlucht, trein of eigen vervoer) en toegangstickets met korting voor alle attracties en bezienswaardigheden.

Goedkope citytrip boeken deze zomer?


Bekijk snel de aanbiedingen van Prijsvrij.be, Thomas Cook en TUI.be